Klantbeoordeling 9,8/10
4.6/5

Chiropractor in de buurt van Nieuwegein

Chiropractor in de buurt van Nieuwegein

Chiropractor in de buurt van Nieuwegein: Waarom Kiezen Voor Topchiro?

Als je op zoek bent naar de beste chiropractor in de buurt van Nieuwegein, dan hoef je niet verder te zoeken dan Topchiro. Ons ervaren team biedt niet alleen moderne en innovatieve behandelmethoden, maar we zijn ook trots op de persoonlijke aandacht die we aan elke patiënt geven. Met een klantbeoordeling van maar liefst 9,8/10, is het duidelijk dat onze patiënten onze aanpak waarderen.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
utrecht@topchiro.nl
utrecht@topchiro.nl
Rug pijn

Behandeling van de Oorzaak, Niet het Symptoom

Bij Topchiro geloven we in de kracht van chiropractie in de buurt van Nieuwegein om niet alleen symptomen te behandelen, maar om de oorzaak van het probleem te identificeren en aan te pakken. Dit betekent dat onze patiënten niet alleen tijdelijke verlichting ervaren, maar ook langdurige resultaten. Ons motto is: “Behandel de oorzaak, niet het symptoom.” Door deze aanpak zien we keer op keer dat onze patiënten sneller herstellen en dat de klachten minder vaak terugkomen.

test

test

chiropractor-den-bosch-amy-topchiro

Waarom Patiënten Kiezen voor Onze Diensten

De keuze voor een chiropractor is een belangrijke beslissing. Daarom onderscheiden we ons op verschillende manieren. Ten eerste, we weten hoe vervelend pijn en ongemak kunnen zijn, daarom zorgen we ervoor dat er snel plek is voor je intake. Hierdoor kun je snel aan de slag met je herstel. Daarnaast hebben we niet alleen een vestiging als chiropractor in de buurt van Nieuwegein, maar hebben we ook 15 vestigingen verspreid over heel Nederland. Waar je ook bent, er is altijd een Topchiro dichtbij. Maar misschien wel het belangrijkste is de hoge mate van persoonlijke aandacht die we bieden. We nemen de tijd om naar je te luisteren, je situatie te begrijpen en een behandelplan op maat te maken.

Dus, of je nu last hebt van rugpijn, hoofdpijn, nekpijn of een andere aandoening die baat kan hebben bij chiropractie, Topchiro staat voor je klaar. Boek vandaag nog je afspraak en ervaar zelf waarom zoveel patiënten ons vertrouwen als hun favoriete chiropractor in de buurt van Nieuwegein.

Algemene info

Kunnen we je helpen?

Nieuwe cliënt

Maak nu gebruik van een vrijblijvende telefonisch intake

Cliënt

Neem nu direct contact op met de praktijk via Whatsapp

Informatie

Maandag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Dinsdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Woensdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Donderdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Vrijdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Zaterdag: 08:30-12:00

Adres: Rijnlaan 12,
3522 BN Utrecht

Telefoonnummer030 207 3613

Zij gingen je voor

Onderstaand zijn Google reviews. Meer reviews bekijken? Google TOPCHIRO ‘locatie’ en klik op reviews!

Staat jouw vraag hier niet tussen?

+316 18184456

utrecht@topchiro.nl

Chiropractische zorg wordt meestal vergoed vanuit een aanvullende verzekering. Neem contact op met jouw zorgverzekeraar om er zeker van te zijn dat de behandelingen vergoed worden. Ook op onze website kun je hier meer informatie over vinden: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/chiropractie

Voor chiropractische zorg wordt uw eigen risico niet aangesproken.

Een chiropractor verzorgt het menselijk lichaam vanuit het feit dat alle lichamelijke processen worden aangestuurd vanuit het zenuwstelsel. Het zenuwstelsel bestaat uit de hersenen, het ruggenmerg en de overige zenuwen.

Dit varieert per persoon. Vaak raden we op het begin een intensieve periode aan om de beste resultaten te behalen, waarna je geleidelijk aan minder vaak hoeft te komen.

Dat volwassenen naar de chiropractor gaan (meestal door pijnklachten in de rug of nek) is al lang bekend. Dat chiropractische zorg ondersteunend werkt bij allerlei klachten, is helaas minder bekend. Het is een heel goed idee om kinderen te ondersteunen met chiropractische zorg. In principe geldt: hoe eerder hoe beter. Wij verwelkomen dan ook baby’s van een paar weken oud in onze praktijk. Tijdens de geboorte kunnen subluxaties al ontstaan!

Praatje maken?

Laat je contactgegevens achter en een Chiropractisch adviseur  neemt z.s.m. contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.