Klantbeoordeling 9,8/10
4.6/5

Chiropractor in de buurt van Meerssen

Chiropractor in de buurt van Meerssen

Chiropractor in de buurt van Meerssen: Ontdek Topchiro

Chiropractie is een behandelwijze die zich richt op de diagnose, behandeling en preventie van mechanische stoornissen in het bewegingsapparaat, met name de wervelkolom. Voor inwoners in de omgeving van Meerssen is er goed nieuws: Topchiro is dé plek waar u terechtkunt voor uitstekende chiropractische zorg.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
maastricht@topchiro.nl
maastricht@topchiro.nl
Rug pijn

Waarom kiezen voor Topchiro?

Het kiezen van de juiste zorgverlener is essentieel voor uw gezondheid en welzijn. Bij Topchiro begrijpen we dat volledig. En dat is waarom we ons onderscheiden op meerdere fronten:

Behandeling van de Oorzaak, Niet het Symptoom: Onze chiropractoren geloven erin dat echte genezing komt van het aanpakken van de onderliggende oorzaken en niet alleen de symptomen. Dit betekent dat onze behandelingen gericht zijn op duurzame oplossingen voor uw gezondheidsklachten.

Hoge Mate van Persoonlijke Aandacht: Bij Topchiro bent u geen nummer. Elke patiënt krijgt persoonlijke aandacht en zorg op maat, wat resulteert in een klantbeoordeling van maar liefst 9,8/10.

Moderne en Innovatieve Behandelmethoden: De wereld van chiropractie is continu in beweging. Topchiro blijft op de hoogte van de nieuwste technieken en methoden om u de best mogelijke zorg te bieden.

test

test

chiropractor-den-bosch-amy-topchiro

Chiropractor in de buurt van Meerssen: Gemakkelijk en Toegankelijk

Topchiro heeft met trots 15 vestigingen in Nederland, en in de buurt van Meerssen is een van onze prominente locaties. Dankzij ons uitgebreide netwerk is er altijd snel plek voor een intake. U hoeft dus niet weken te wachten om te beginnen met uw herstel. Bovendien, met zoveel vestigingen in het land, kunt u er zeker van zijn dat u de hoogwaardige zorg van Topchiro ook in andere steden kunt ervaren.

Chiropractie in de buurt van Meerssen staat synoniem voor Topchiro. Of u nu last heeft van chronische rugpijn, nekklachten of andere gerelateerde gezondheidsproblemen, ons team staat klaar om u te helpen. Ontdek zelf waarom zoveel mensen ons vertrouwen en maak vandaag nog een afspraak!

Algemene info

Kunnen we je helpen?

Nieuwe cliënt

Maak nu gebruik van een vrijblijvende telefonisch intake

Cliënt

Neem nu direct contact op met de praktijk via Whatsapp

Informatie

Maandag – woensdag – vrijdag: 08:30-12:30 / 16:00-19:00
dinsdag – donderdag: gesloten
Zaterdag: gesloten

Adres: Rechtstraat 69,
6221 EH Maastricht

Telefoonnummer: 043-2042010

Zij gingen je voor

Onderstaand zijn Google reviews. Meer reviews bekijken? Google TOPCHIRO ‘locatie’ en klik op reviews!

Staat jouw vraag hier niet tussen?

+316 18184456

maastricht@topchiro.nl

Chiropractische zorg wordt meestal vergoed vanuit een aanvullende verzekering. Neem contact op met jouw zorgverzekeraar om er zeker van te zijn dat de behandelingen vergoed worden. Ook op onze website kun je hier meer informatie over vinden: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/chiropractie

Voor chiropractische zorg wordt uw eigen risico niet aangesproken.

Een chiropractor verzorgt het menselijk lichaam vanuit het feit dat alle lichamelijke processen worden aangestuurd vanuit het zenuwstelsel. Het zenuwstelsel bestaat uit de hersenen, het ruggenmerg en de overige zenuwen.

Dit varieert per persoon. Vaak raden we op het begin een intensieve periode aan om de beste resultaten te behalen, waarna je geleidelijk aan minder vaak hoeft te komen.

Dat volwassenen naar de chiropractor gaan (meestal door pijnklachten in de rug of nek) is al lang bekend. Dat chiropractische zorg ondersteunend werkt bij allerlei klachten, is helaas minder bekend. Het is een heel goed idee om kinderen te ondersteunen met chiropractische zorg. In principe geldt: hoe eerder hoe beter. Wij verwelkomen dan ook baby’s van een paar weken oud in onze praktijk. Tijdens de geboorte kunnen subluxaties al ontstaan!

Praatje maken?

Laat je contactgegevens achter en een Chiropractisch adviseur  neemt z.s.m. contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.