Klantbeoordeling 9,8/10
4.6/5

Chiropractor in de buurt van Mariahoeve

Chiropractor in de buurt van Mariahoeve

Chiropractor in de buurt van Mariahoeve: Waarom kiezen voor Topchiro?

Bent u op zoek naar de beste chiropractor in de buurt van Mariahoeve? Zoek niet verder! Topchiro staat bekend om zijn excellente zorg, met een indrukwekkende klantbeoordeling van 9,8/10. Of u nu last heeft van chronische pijn, acute klachten, of gewoon uw algehele welzijn wilt verbeteren; ons team staat voor u klaar met de meest moderne en innovatieve behandelmethoden.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
denhaag@topchiro.nl
denhaag@topchiro.nl
Rug pijn

Behandeling van de Oorzaak bij Chiropractie in de buurt van Mariahoeve

Het is een veel voorkomend misverstand dat chiropractie alleen gaat over het behandelen van pijn en symptomen. Bij Topchiro geloven we in het behandelen van de oorzaak en niet alleen het symptoom. Door de dieper liggende oorzaken van je klachten aan te pakken, zorgen we voor langdurige oplossingen en voorkomen we dat problemen terugkeren. Met onze moderne en innovatieve behandelmethoden combineren we jarenlange ervaring met de nieuwste inzichten uit de chiropractische zorg. Dit maakt onze aanpak uniek en effectief.

test

test

chiropractor-den-bosch-amy-topchiro

Waarom Topchiro de Beste Keuze is in Mariahoeve en daarbuiten

Naast onze locatie in de buurt van Mariahoeve zijn er nog 14 andere vestigingen van Topchiro in Nederland. Dit maakt het voor jou gemakkelijk om een locatie in de buurt te vinden. Eén van onze grootste unique selling points is de snelheid waarmee je bij ons terecht kunt. We weten hoe frustrerend het kan zijn om te moeten wachten op verlichting, daarom zorgen we ervoor dat er snel plek is voor je intake. Tijdens elke sessie kun je rekenen op een hoge mate van persoonlijke aandacht. Onze chiropractors nemen de tijd om naar je te luisteren, je klachten te analyseren en een behandelplan op maat te maken.

Kies voor Topchiro wanneer je zoekt naar excellente Chiropractie in de buurt van Mariahoeve. We staan klaar om je te helpen op weg naar een pijnvrij en gezonder leven.

Algemene info

Kunnen we je helpen?

Nieuwe cliënt

Maak nu gebruik van een vrijblijvende telefonisch intake

Cliënt

Neem nu direct contact op met de praktijk via Whatsapp

Informatie

Maandag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Dinsdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Woensdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Donderdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Vrijdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Zaterdag: 08:30-12:00

Adres: Noordeinde 164A, Den Haag

Telefoonnummer070 204 3160

Zij gingen je voor

Onderstaand zijn Google reviews. Meer reviews bekijken? Google TOPCHIRO ‘locatie’ en klik op reviews!

Staat jouw vraag hier niet tussen?

+316 18184456

denhaag@topchiro.nl

Chiropractische zorg wordt meestal vergoed vanuit een aanvullende verzekering. Neem contact op met jouw zorgverzekeraar om er zeker van te zijn dat de behandelingen vergoed worden. Ook op onze website kun je hier meer informatie over vinden: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/chiropractie

Voor chiropractische zorg wordt uw eigen risico niet aangesproken.

Een chiropractor verzorgt het menselijk lichaam vanuit het feit dat alle lichamelijke processen worden aangestuurd vanuit het zenuwstelsel. Het zenuwstelsel bestaat uit de hersenen, het ruggenmerg en de overige zenuwen.

Dit varieert per persoon. Vaak raden we op het begin een intensieve periode aan om de beste resultaten te behalen, waarna je geleidelijk aan minder vaak hoeft te komen.

Dat volwassenen naar de chiropractor gaan (meestal door pijnklachten in de rug of nek) is al lang bekend. Dat chiropractische zorg ondersteunend werkt bij allerlei klachten, is helaas minder bekend. Het is een heel goed idee om kinderen te ondersteunen met chiropractische zorg. In principe geldt: hoe eerder hoe beter. Wij verwelkomen dan ook baby’s van een paar weken oud in onze praktijk. Tijdens de geboorte kunnen subluxaties al ontstaan!

Praatje maken?

Laat je contactgegevens achter en een Chiropractisch adviseur  neemt z.s.m. contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.