Klantbeoordeling 9,8/10
4.6/5

Chiropractor in de buurt van Maarssen

Chiropractor in de buurt van Maarssen

De Beste Chiropractor in de buurt van Maarssen: Topchiro

Ben je op zoek naar een hoogwaardige chiropractische zorg in de regio Maarssen? Dan ben je bij Topchiro aan het juiste adres. Met een indrukwekkende klantbeoordeling van 9,8/10, zorgen wij ervoor dat onze patiënten de best mogelijke zorg krijgen en blijven terugkomen.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
utrecht@topchiro.nl
utrecht@topchiro.nl
Rug pijn

Behandeling van de Oorzaak bij Topchiro

Wanneer je kiest voor Chiropractie in de buurt van Maarssen bij Topchiro, kies je voor een behandeling die verder kijkt dan het symptoom. Onze getrainde chiropractoren richten zich op het identificeren en behandelen van de onderliggende oorzaak van je klachten, en niet alleen het verlichten van tijdelijke symptomen. Met een hoge mate van persoonlijke aandacht en een intake die vaak snel geregeld kan worden, zorgen we ervoor dat je je snel beter voelt en krijgt wat je nodig hebt. Wij geloven dat iedereen uniek is, en daarom krijgt iedere patiënt bij ons een op maat gemaakte behandeling, specifiek gericht op zijn of haar individuele behoeften.

test

test

chiropractor-den-bosch-amy-topchiro

Moderne Methoden en Vestigingen door Heel Nederland

Bij Topchiro zijn we trots op het gebruik van moderne en innovatieve behandelmethoden. Onze aanpak is gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten en technieken binnen de chiropractie. Of je nu last hebt van rugpijn, nekpijn of andere gewrichtspijn, onze methoden zijn erop gericht om je snel en efficiënt te helpen. En het beste? Met 15 vestigingen verspreid over heel Nederland, waaronder een vestiging specifiek voor de inwoners die op zoek zijn naar een Chiropractor in de buurt van Maarssen, is er altijd wel een Topchiro-vestiging in jouw buurt.

Kies voor Topchiro en ervaar zelf waarom zoveel patiënten ons waarderen met een 9,8/10. Je gezondheid verdient het beste, en wij zijn er om je daarbij te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op en maak een afspraak bij de beste Chiropractor in de buurt van Maarssen. Je lichaam zal je dankbaar zijn.

Algemene info

Kunnen we je helpen?

Nieuwe cliënt

Maak nu gebruik van een vrijblijvende telefonisch intake

Cliënt

Neem nu direct contact op met de praktijk via Whatsapp

Informatie

Maandag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Dinsdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Woensdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Donderdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Vrijdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Zaterdag: 08:30-12:00

Adres: Rijnlaan 12,
3522 BN Utrecht

Telefoonnummer030 207 3613

Zij gingen je voor

Onderstaand zijn Google reviews. Meer reviews bekijken? Google TOPCHIRO ‘locatie’ en klik op reviews!

Staat jouw vraag hier niet tussen?

+316 18184456

utrecht@topchiro.nl

Chiropractische zorg wordt meestal vergoed vanuit een aanvullende verzekering. Neem contact op met jouw zorgverzekeraar om er zeker van te zijn dat de behandelingen vergoed worden. Ook op onze website kun je hier meer informatie over vinden: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/chiropractie

Voor chiropractische zorg wordt uw eigen risico niet aangesproken.

Een chiropractor verzorgt het menselijk lichaam vanuit het feit dat alle lichamelijke processen worden aangestuurd vanuit het zenuwstelsel. Het zenuwstelsel bestaat uit de hersenen, het ruggenmerg en de overige zenuwen.

Dit varieert per persoon. Vaak raden we op het begin een intensieve periode aan om de beste resultaten te behalen, waarna je geleidelijk aan minder vaak hoeft te komen.

Dat volwassenen naar de chiropractor gaan (meestal door pijnklachten in de rug of nek) is al lang bekend. Dat chiropractische zorg ondersteunend werkt bij allerlei klachten, is helaas minder bekend. Het is een heel goed idee om kinderen te ondersteunen met chiropractische zorg. In principe geldt: hoe eerder hoe beter. Wij verwelkomen dan ook baby’s van een paar weken oud in onze praktijk. Tijdens de geboorte kunnen subluxaties al ontstaan!

Praatje maken?

Laat je contactgegevens achter en een Chiropractisch adviseur  neemt z.s.m. contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.