Klantbeoordeling 9,8/10
4.6/5

Chiropractor in de buurt van Lunteren

Chiropractor in de buurt van Lunteren

Chiropractor in de buurt van Lunteren: Waar Kwaliteit en Persoonlijke Aandacht Samenkomen

Bent u op zoek naar een Chiropractor in de buurt van Lunteren die meer biedt dan alleen standaardbehandelingen? Dan bent u bij Topchiro aan het juiste adres. Met een indrukwekkende klantbeoordeling van 9,8/10 zijn wij dé keuze voor velen in de buurt van Lunteren en daarbuiten. Het is niet alleen de kwaliteit van onze zorg die ons onderscheidt, maar ook de manier waarop wij deze aanbieden.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ede@topchiro.nl
Ede@topchiro.nl
Rug pijn

Behandeling van de Oorzaak, Niet alleen het Symptoom

Bij Topchiro geloven we dat echte genezing verder gaat dan alleen het behandelen van symptomen. We duiken diep in de oorzaak van uw klachten om ervoor te zorgen dat u niet alleen tijdelijke verlichting krijgt, maar een langetermijnoplossing. Onze aanpak binnen de Chiropractie in de buurt van Lunteren is erop gericht om u op alle vlakken beter te laten voelen. Dit doen we door moderne en innovatieve behandelmethoden te combineren met een hoge mate van persoonlijke aandacht. Bij Topchiro bent u geen nummer; wij nemen de tijd om u te leren kennen en een behandeling op maat te creëren.

test

test

chiropractor-den-bosch-amy-topchiro

Gemak en Bereikbaarheid: Altijd een Topchiro in de Buurt

Eén van de grootste voordelen van het kiezen voor Topchiro is onze aanwezigheid in het land. Met maar liefst 15 vestigingen in Nederland is er altijd wel een locatie bij u in de buurt. En het beste? Omdat wij het belangrijk vinden om snel met uw behandeling te starten, zorgen wij altijd voor een snelle plek voor uw intake. U hoeft dus nooit lang te wachten voordat u terecht kunt bij een gespecialiseerde Chiropractor in de buurt van Lunteren.

Laat pijn en ongemakken u niet tegenhouden. Maak de keuze voor kwaliteit, persoonlijke aandacht en innovatieve behandelmethoden. Maak de keuze voor Topchiro. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar zelf het verschil.

Algemene info

Kunnen we je helpen?

Nieuwe cliënt

Maak nu gebruik van een vrijblijvende telefonisch intake

Cliënt

Neem nu direct contact op met de praktijk via Whatsapp

Informatie

Maandag: 09:00-12:30 (Julie)
Maandag: 16:00-20:00 (Julie)
Dinsdag: 10:00-12:30 (Nathan)
Woensdag: 10:00-12:30 (Julie)
Woensdag: 16:00-20:00 (Julie)
Donderdag
: gesloten
Vrijdag: 09.00 – 14.00 (Julie)
Zaterdag: gesloten

Adres: Buurtscheuterlaan 18,
6711 HV Ede

Telefoonnummer0318 201 311

Zij gingen je voor

Onderstaand zijn Google reviews. Meer reviews bekijken? Google TOPCHIRO ‘locatie’ en klik op reviews!

Staat jouw vraag hier niet tussen?

+316 18184456

Ede@topchiro.nl

Chiropractische zorg wordt meestal vergoed vanuit een aanvullende verzekering. Neem contact op met jouw zorgverzekeraar om er zeker van te zijn dat de behandelingen vergoed worden. Ook op onze website kun je hier meer informatie over vinden: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/chiropractie

Voor chiropractische zorg wordt uw eigen risico niet aangesproken.

Een chiropractor verzorgt het menselijk lichaam vanuit het feit dat alle lichamelijke processen worden aangestuurd vanuit het zenuwstelsel. Het zenuwstelsel bestaat uit de hersenen, het ruggenmerg en de overige zenuwen.

Dit varieert per persoon. Vaak raden we op het begin een intensieve periode aan om de beste resultaten te behalen, waarna je geleidelijk aan minder vaak hoeft te komen.

Dat volwassenen naar de chiropractor gaan (meestal door pijnklachten in de rug of nek) is al lang bekend. Dat chiropractische zorg ondersteunend werkt bij allerlei klachten, is helaas minder bekend. Het is een heel goed idee om kinderen te ondersteunen met chiropractische zorg. In principe geldt: hoe eerder hoe beter. Wij verwelkomen dan ook baby’s van een paar weken oud in onze praktijk. Tijdens de geboorte kunnen subluxaties al ontstaan!

Praatje maken?

Laat je contactgegevens achter en een Chiropractisch adviseur  neemt z.s.m. contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.