Klantbeoordeling 9,8/10
4.6/5

Chiropractor in de buurt van Leidschendam

Chiropractor in de buurt van Leidschendam

Uitstekende Chiropractie in de buurt van Leidschendam

Ben je op zoek naar een betrouwbare en deskundige Chiropractor in de buurt van Leidschendam? Zoek niet verder. Topchiro staat voor kwaliteit, deskundigheid en een persoonlijke benadering. Met een indrukwekkende klantbeoordeling van 9,8/10 bewijst Topchiro keer op keer dat patiënten op de eerste plaats komen.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
denhaag@topchiro.nl
denhaag@topchiro.nl
Rug pijn

Behandeling met een Verschil

Bij Topchiro zijn we er trots op dat we de oorzaak van het probleem aanpakken, niet alleen de symptomen. Wanneer je kiest voor Chiropractie in de buurt van Leidschendam bij Topchiro, kies je voor een behandeling die gericht is op langdurige oplossingen en niet op tijdelijke verlichting. Onze moderne en innovatieve behandelmethoden verzekeren je van de beste zorg die er is. Ons team van professionals zorgt ervoor dat je de hoge mate van persoonlijke aandacht krijgt die je verdient, zodat je precies weet wat er gaande is en hoe we je kunnen helpen.

test

test

chiropractor-den-bosch-amy-topchiro

Waarom Kiezen Voor Topchiro?

Buiten de excellente zorg die we bieden, is er nog een reden waarom zoveel mensen ons kiezen als hun Chiropractor in de buurt van Leidschendam. Bij Topchiro begrijpen we dat wanneer je pijn hebt of ongemak ervaart, je zo snel mogelijk geholpen wilt worden. Daarom zorgen we ervoor dat er snel plek is voor je intake. Bovendien, met 15 vestigingen verspreid over Nederland, zijn we altijd dichtbij en gemakkelijk bereikbaar voor iedereen.

Sluit je aan bij de vele tevreden patiënten en ervaar het verschil dat Topchiro kan maken in je leven. Gezondheid is immers je grootste bezit, en wij zijn hier om je te helpen het beste daaruit te halen.

Algemene info

Kunnen we je helpen?

Nieuwe cliënt

Maak nu gebruik van een vrijblijvende telefonisch intake

Cliënt

Neem nu direct contact op met de praktijk via Whatsapp

Informatie

Maandag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Dinsdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Woensdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Donderdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Vrijdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Zaterdag: 08:30-12:00

Adres: Noordeinde 164A, Den Haag

Telefoonnummer070 204 3160

Zij gingen je voor

Onderstaand zijn Google reviews. Meer reviews bekijken? Google TOPCHIRO ‘locatie’ en klik op reviews!

Staat jouw vraag hier niet tussen?

+316 18184456

denhaag@topchiro.nl

Chiropractische zorg wordt meestal vergoed vanuit een aanvullende verzekering. Neem contact op met jouw zorgverzekeraar om er zeker van te zijn dat de behandelingen vergoed worden. Ook op onze website kun je hier meer informatie over vinden: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/chiropractie

Voor chiropractische zorg wordt uw eigen risico niet aangesproken.

Een chiropractor verzorgt het menselijk lichaam vanuit het feit dat alle lichamelijke processen worden aangestuurd vanuit het zenuwstelsel. Het zenuwstelsel bestaat uit de hersenen, het ruggenmerg en de overige zenuwen.

Dit varieert per persoon. Vaak raden we op het begin een intensieve periode aan om de beste resultaten te behalen, waarna je geleidelijk aan minder vaak hoeft te komen.

Dat volwassenen naar de chiropractor gaan (meestal door pijnklachten in de rug of nek) is al lang bekend. Dat chiropractische zorg ondersteunend werkt bij allerlei klachten, is helaas minder bekend. Het is een heel goed idee om kinderen te ondersteunen met chiropractische zorg. In principe geldt: hoe eerder hoe beter. Wij verwelkomen dan ook baby’s van een paar weken oud in onze praktijk. Tijdens de geboorte kunnen subluxaties al ontstaan!

Praatje maken?

Laat je contactgegevens achter en een Chiropractisch adviseur  neemt z.s.m. contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.