Klantbeoordeling 9,8/10
4.6/5

Chiropractor in de buurt van Leiden

Chiropractor in de buurt van Leiden

Welkom bij Topchiro: Uw Expert Chiropractor in de buurt van Leiden

Bent u op zoek naar effectieve chiropractie in de buurt van Leiden? Topchiro staat met plezier voor u klaar. Onze praktijk in de buurt van Leiden biedt moderne en innovatieve behandelmethoden aan om u te helpen uw levenskwaliteit te verbeteren. Wij geloven sterk in de behandeling van de oorzaak en niet slechts het symptoom. Dit omvat een diepgaande evaluatie en een persoonlijk behandelplan met een hoge mate van persoonlijke aandacht. Bij Topchiro vinden we het belangrijk om de tijd te nemen voor elke patiënt.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
alphenadrijn@topchiro.nl
alphenadrijn@topchiro.nl
Rug pijn

Waarom Kiezen Voor Topchiro?

Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 9,8/10. Dit komt voornamelijk door onze integrale aanpak en ons toegewijde team van professionals. Topchiro beschikt over 15 vestigingen in Nederland, wat de toegankelijkheid en beschikbaarheid van onze diensten vergroot. Waar u ook woont, er is altijd een Topchiro chiropractor dichtbij. Voor nieuwe patiënten hebben wij altijd snel plek voor een intakegesprek. Zo kunnen wij u direct helpen met uw klachten.

test

test

chiropractor-den-bosch-amy-topchiro

Chiropractie in de buurt van Leiden: Meer dan Gewoon Een Behandeling

Chiropractie is meer dan een behandeling; het is een levensfilosofie gericht op het bereiken en behouden van optimale gezondheid. Bij Topchiro in de buurt van Leiden zijn we gepassioneerd over het bieden van de best mogelijke zorg om u te helpen pijnvrij te leven. Wij focussen op het lokaliseren en corrigeren van verstoringen in het zenuwstelsel om het zelfhelend vermogen van het lichaam te optimaliseren. Of u nu last heeft van rugpijn, nekpijn, hoofdpijn, of andere ongemakken, Topchiro is de chiropractor in Leiden die u zoekt.

Topchiro is niet zomaar een chiropractor in de buurt van Leiden. Met onze klantgerichte benadering, uitstekende klantbeoordelingen, en moderne behandelingen onderscheiden we ons als dé plek voor chiropractie in de buurt van Leiden. Het is onze missie om uw welzijn te verbeteren en u te helpen een gezonder, gelukkiger leven te leiden zonder pijn en ongemak. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat Topchiro voor u kan betekenen!

Algemene info

Kunnen we je helpen?

Nieuwe cliënt

Maak nu gebruik van een vrijblijvende telefonisch intake

Cliënt

Neem nu direct contact op met de praktijk via Whatsapp

Informatie

Maandag : 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Woensdag : 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Vrijdag : 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Zaterdag : 08:30-12:30

Adres: Hooftstraat 21,
2406 GD Alphen aan den Rijn

Telefoonnummer: 0172 203 523

Zij gingen je voor

Onderstaand zijn Google reviews. Meer reviews bekijken? Google TOPCHIRO ‘locatie’ en klik op reviews!

Staat jouw vraag hier niet tussen?

+316 18184456

alphenadrijn@topchiro.nl

Chiropractische zorg wordt meestal vergoed vanuit een aanvullende verzekering. Neem contact op met jouw zorgverzekeraar om er zeker van te zijn dat de behandelingen vergoed worden. Ook op onze website kun je hier meer informatie over vinden: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/chiropractie

Voor chiropractische zorg wordt uw eigen risico niet aangesproken.

Een chiropractor verzorgt het menselijk lichaam vanuit het feit dat alle lichamelijke processen worden aangestuurd vanuit het zenuwstelsel. Het zenuwstelsel bestaat uit de hersenen, het ruggenmerg en de overige zenuwen.

Dit varieert per persoon. Vaak raden we op het begin een intensieve periode aan om de beste resultaten te behalen, waarna je geleidelijk aan minder vaak hoeft te komen.

Dat volwassenen naar de chiropractor gaan (meestal door pijnklachten in de rug of nek) is al lang bekend. Dat chiropractische zorg ondersteunend werkt bij allerlei klachten, is helaas minder bekend. Het is een heel goed idee om kinderen te ondersteunen met chiropractische zorg. In principe geldt: hoe eerder hoe beter. Wij verwelkomen dan ook baby’s van een paar weken oud in onze praktijk. Tijdens de geboorte kunnen subluxaties al ontstaan!

Praatje maken?

Laat je contactgegevens achter en een Chiropractisch adviseur  neemt z.s.m. contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.