Klantbeoordeling 9,8/10
4.6/5

Chiropractor in de buurt van Lanaken

Chiropractor in de buurt van Lanaken

Chiropractor in de buurt van Lanaken: Ontdek de Topchiro Verschil

In de buurt van het prachtige Lanaken staat een chiropractor bekend om zijn uitzonderlijke kwaliteit en persoonlijke aandacht: Topchiro. Als je op zoek bent naar de beste Chiropractie in de buurt van Lanaken te bieden heeft, hoef je niet verder te zoeken. Met een indrukwekkende klantbeoordeling van 9,8/10 bewijst Topchiro keer op keer dat ze tot de top van de chiropractie in Nederland behoren.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
maastricht@topchiro.nl
maastricht@topchiro.nl
Rug pijn

Behandeling van de Oorzaak, Niet het Symptoom

Wat onderscheidt Topchiro van andere praktijken? Hun unieke benadering van zorg. Bij veel medische praktijken worden symptomen van pijn of ongemak vaak tijdelijk verlicht zonder naar de onderliggende oorzaak te kijken. Bij Topchiro, de toonaangevende Chiropractor in de buurt van Lanaken, richten ze zich op het vinden en behandelen van de wortel van het probleem. Deze holistische aanpak zorgt ervoor dat patiënten niet alleen tijdelijke verlichting ervaren, maar een langdurige oplossing voor hun klachten. Gecombineerd met moderne en innovatieve behandelmethoden krijg je als patiënt de beste zorg die mogelijk is.

test

test

chiropractor-den-bosch-amy-topchiro

Snel en Persoonlijk: Jouw Gezondheid is Onze Prioriteit

We begrijpen hoe frustrerend het kan zijn om te wachten op een afspraak, vooral als je pijn hebt. Daarom biedt Topchiro snel plek voor je intake. Vanaf het moment dat je contact opneemt, wordt je behandeld met een hoge mate van persoonlijke aandacht. Dit is niet zomaar een medische praktijk; het is een gemeenschap waar patiënten zich gehoord en verzorgd voelen. En met 15 vestigingen in Nederland, waaronder die in de buurt van Lanaken, is er altijd wel een Topchiro locatie in de buurt waar je terecht kunt voor topkwaliteit chiropractische zorg.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare, persoonlijke en professionele chiropractor in de buurt van Lanaken, is Topchiro de plek voor jou. Laat je klachten behandelen door experts die zich inzetten voor jouw welzijn en gezondheid. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar zelf het Topchiro verschil.

Algemene info

Kunnen we je helpen?

Nieuwe cliënt

Maak nu gebruik van een vrijblijvende telefonisch intake

Cliënt

Neem nu direct contact op met de praktijk via Whatsapp

Informatie

Maandag – woensdag – vrijdag: 08:30-12:30 / 16:00-19:00
dinsdag – donderdag: gesloten
Zaterdag: gesloten

Adres: Rechtstraat 69,
6221 EH Maastricht

Telefoonnummer: 043-2042010

Zij gingen je voor

Onderstaand zijn Google reviews. Meer reviews bekijken? Google TOPCHIRO ‘locatie’ en klik op reviews!

Staat jouw vraag hier niet tussen?

+316 18184456

maastricht@topchiro.nl

Chiropractische zorg wordt meestal vergoed vanuit een aanvullende verzekering. Neem contact op met jouw zorgverzekeraar om er zeker van te zijn dat de behandelingen vergoed worden. Ook op onze website kun je hier meer informatie over vinden: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/chiropractie

Voor chiropractische zorg wordt uw eigen risico niet aangesproken.

Een chiropractor verzorgt het menselijk lichaam vanuit het feit dat alle lichamelijke processen worden aangestuurd vanuit het zenuwstelsel. Het zenuwstelsel bestaat uit de hersenen, het ruggenmerg en de overige zenuwen.

Dit varieert per persoon. Vaak raden we op het begin een intensieve periode aan om de beste resultaten te behalen, waarna je geleidelijk aan minder vaak hoeft te komen.

Dat volwassenen naar de chiropractor gaan (meestal door pijnklachten in de rug of nek) is al lang bekend. Dat chiropractische zorg ondersteunend werkt bij allerlei klachten, is helaas minder bekend. Het is een heel goed idee om kinderen te ondersteunen met chiropractische zorg. In principe geldt: hoe eerder hoe beter. Wij verwelkomen dan ook baby’s van een paar weken oud in onze praktijk. Tijdens de geboorte kunnen subluxaties al ontstaan!

Praatje maken?

Laat je contactgegevens achter en een Chiropractisch adviseur  neemt z.s.m. contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.