Klantbeoordeling 9,8/10
4.6/5

Chiropractor in de buurt van Ijsselstein

Chiropractor in de buurt van Ijsselstein

Chiropractor in de buurt van Ijsselstein: Waar Kwaliteit Centraal Staat

Zoek je een ervaren chiropractor in de buurt van Ijsselstein die je niet alleen van je klachten afhelpt, maar je ook begeleidt in het behouden van een gezond lichaam? Bij Topchiro ben je aan het juiste adres. Onze praktijk staat niet alleen bekend om haar hoge klantbeoordeling van 9,8/10, maar ook om de unieke benadering van klachten en symptomen.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
utrecht@topchiro.nl
utrecht@topchiro.nl
Rug pijn

Behandeling van de Oorzaak, Niet het Symptoom

Bij Chiropractie in de buurt van Ijsselstein, een van de 15 Topchiro vestigingen in Nederland, focussen we ons op de onderliggende oorzaken van jouw klachten. Het is onze missie om niet enkel de symptomen te behandelen, maar om naar de kern van het probleem te gaan. Deze diepgaande aanpak, gecombineerd met een hoge mate van persoonlijke aandacht, zorgt ervoor dat je de best mogelijke zorg ontvangt. Door de oorzaak aan te pakken, zorgen we voor duurzame resultaten en voorkomen we dat klachten in de toekomst terugkeren.

test

test

chiropractor-den-bosch-amy-topchiro

Moderne Benadering en Snel Een Intake

Wachten op een behandeling is vervelend, zeker als je pijn hebt. Bij Topchiro begrijpen we dit volkomen. Daarom hebben we een efficiënt proces waardoor er snel plek is voor je intake. Eenmaal binnen onze muren profiteer je van moderne en innovatieve behandelmethoden. Chiropractor in de buurt van Ijsselstein blijft voortdurend op de hoogte van de nieuwste technieken en inzichten, zodat je altijd verzekerd bent van de beste zorg. Onze moderne benadering, in combinatie met traditionele technieken, heeft al talloze patiënten geholpen hun levenskwaliteit te verbeteren.

Met vestigingen door heel Nederland, een uitstekende klantbeoordeling en een unieke benadering die zich richt op de oorzaak in plaats van het symptoom, is Topchiro dé chiropractor in de buurt van Ijsselstein waar je met vertrouwen jouw gezondheid in handen kunt leggen. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar zelf het verschil.

Algemene info

Kunnen we je helpen?

Nieuwe cliënt

Maak nu gebruik van een vrijblijvende telefonisch intake

Cliënt

Neem nu direct contact op met de praktijk via Whatsapp

Informatie

Maandag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Dinsdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Woensdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Donderdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Vrijdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Zaterdag: 08:30-12:00

Adres: Rijnlaan 12,
3522 BN Utrecht

Telefoonnummer030 207 3613

Zij gingen je voor

Onderstaand zijn Google reviews. Meer reviews bekijken? Google TOPCHIRO ‘locatie’ en klik op reviews!

Staat jouw vraag hier niet tussen?

+316 18184456

utrecht@topchiro.nl

Chiropractische zorg wordt meestal vergoed vanuit een aanvullende verzekering. Neem contact op met jouw zorgverzekeraar om er zeker van te zijn dat de behandelingen vergoed worden. Ook op onze website kun je hier meer informatie over vinden: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/chiropractie

Voor chiropractische zorg wordt uw eigen risico niet aangesproken.

Een chiropractor verzorgt het menselijk lichaam vanuit het feit dat alle lichamelijke processen worden aangestuurd vanuit het zenuwstelsel. Het zenuwstelsel bestaat uit de hersenen, het ruggenmerg en de overige zenuwen.

Dit varieert per persoon. Vaak raden we op het begin een intensieve periode aan om de beste resultaten te behalen, waarna je geleidelijk aan minder vaak hoeft te komen.

Dat volwassenen naar de chiropractor gaan (meestal door pijnklachten in de rug of nek) is al lang bekend. Dat chiropractische zorg ondersteunend werkt bij allerlei klachten, is helaas minder bekend. Het is een heel goed idee om kinderen te ondersteunen met chiropractische zorg. In principe geldt: hoe eerder hoe beter. Wij verwelkomen dan ook baby’s van een paar weken oud in onze praktijk. Tijdens de geboorte kunnen subluxaties al ontstaan!

Praatje maken?

Laat je contactgegevens achter en een Chiropractisch adviseur  neemt z.s.m. contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.