Klantbeoordeling 9,8/10
4.6/5

Chiropractor in de buurt van Houten

Chiropractor in de buurt van Houten

Waarom Kiezen Voor Chiropractor in de buurt van Houten: Topchiro?

Als je last hebt van rugpijn, nekpijn of andere klachten gerelateerd aan het bewegingsapparaat, wil je natuurlijk de beste zorg. Bij Topchiro, dé toonaangevende Chiropractor in de buurt van Houten, ben je verzekerd van topkwaliteit zorg. Met een indrukwekkende klantbeoordeling van 9,8/10 is het niet moeilijk te zien waarom zoveel patiënten kiezen voor onze diensten.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
utrecht@topchiro.nl
utrecht@topchiro.nl
Rug pijn

Behandeling van de Oorzaak, Niet het Symptoom

Het onderscheidende aspect van onze aanpak bij Topchiro is dat we ons richten op de behandeling van de onderliggende oorzaak van je klachten, en niet enkel de symptomen. Dit zorgt voor een duurzame oplossing en voorkomt terugkerende problemen. Veel patiënten merken op dat ze na een behandeling bij ons niet alleen verlichting van hun huidige klachten ervaren, maar zich ook over het algemeen gezonder en energieker voelen. Dit komt doordat de principes van Chiropractie in de buurt van Houten bij Topchiro verder gaan dan alleen manuele aanpassingen. We combineren traditionele technieken met moderne en innovatieve behandelmethoden, zodat je altijd de best mogelijke zorg krijgt.

test

test

chiropractor-den-bosch-amy-topchiro

Jouw Gezondheid Staat Centraal

Bij Topchiro staat persoonlijke aandacht centraal. We begrijpen dat elke patiënt uniek is en daarom passen we onze behandelplannen aan op basis van jouw specifieke behoeften. We nemen de tijd om naar je te luisteren en je klachten grondig te evalueren. Bovendien zorgen we ervoor dat je snel terechtkunt voor een intake. Dankzij onze 15 vestigingen in Nederland, waaronder die in de buurt van Houten, ben je altijd verzekerd van een locatie bij jou in de buurt. En wat je klacht ook is, ons team van gespecialiseerde chiropractoren staat klaar om je te helpen op weg naar een betere gezondheid.

Als je op zoek bent naar een Chiropractor in de buurt van Houten die niet alleen uitblinkt in effectieve behandelmethoden maar ook hoge prioriteit geeft aan persoonlijke zorg, dan is Topchiro jouw beste keuze. Maak een afspraak en ervaar zelf het verschil dat kwalitatieve chiropractie kan maken in je leven.

Algemene info

Kunnen we je helpen?

Nieuwe cliënt

Maak nu gebruik van een vrijblijvende telefonisch intake

Cliënt

Neem nu direct contact op met de praktijk via Whatsapp

Informatie

Maandag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Dinsdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Woensdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Donderdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Vrijdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Zaterdag: 08:30-12:00

Adres: Rijnlaan 12,
3522 BN Utrecht

Telefoonnummer030 207 3613

Zij gingen je voor

Onderstaand zijn Google reviews. Meer reviews bekijken? Google TOPCHIRO ‘locatie’ en klik op reviews!

Staat jouw vraag hier niet tussen?

+316 18184456

utrecht@topchiro.nl

Chiropractische zorg wordt meestal vergoed vanuit een aanvullende verzekering. Neem contact op met jouw zorgverzekeraar om er zeker van te zijn dat de behandelingen vergoed worden. Ook op onze website kun je hier meer informatie over vinden: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/chiropractie

Voor chiropractische zorg wordt uw eigen risico niet aangesproken.

Een chiropractor verzorgt het menselijk lichaam vanuit het feit dat alle lichamelijke processen worden aangestuurd vanuit het zenuwstelsel. Het zenuwstelsel bestaat uit de hersenen, het ruggenmerg en de overige zenuwen.

Dit varieert per persoon. Vaak raden we op het begin een intensieve periode aan om de beste resultaten te behalen, waarna je geleidelijk aan minder vaak hoeft te komen.

Dat volwassenen naar de chiropractor gaan (meestal door pijnklachten in de rug of nek) is al lang bekend. Dat chiropractische zorg ondersteunend werkt bij allerlei klachten, is helaas minder bekend. Het is een heel goed idee om kinderen te ondersteunen met chiropractische zorg. In principe geldt: hoe eerder hoe beter. Wij verwelkomen dan ook baby’s van een paar weken oud in onze praktijk. Tijdens de geboorte kunnen subluxaties al ontstaan!

Praatje maken?

Laat je contactgegevens achter en een Chiropractisch adviseur  neemt z.s.m. contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.