Klantbeoordeling 9,8/10
4.6/5

Chiropractor in de buurt van Gronsveld

Chiropractor in de buurt van Gronsveld

Chiropractor in de buurt van Gronsveld: Uw Gezondheid op Nummer Één

Bent u op zoek naar de beste zorg voor uw lichaam en welzijn? Zoek niet verder. Bij Topchiro in de buurt van Gronsveld bent u aan het juiste adres voor topkwaliteit chiropractie. Met een indrukwekkende klantbeoordeling van 9,8/10 en 15 vestigingen in Nederland, waarvan één in de buurt van het prachtige Gronsveld, zijn we toegewijd aan het verlenen van de beste zorg aan onze patiënten.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
maastricht@topchiro.nl
maastricht@topchiro.nl
Rug pijn

Behandeling van de Oorzaak, Niet het Symptoom

Bij Topchiro geloven we in de filosofie: het aanpakken van de dieperliggende oorzaak van uw klachten in plaats van slechts het symptoom. Door deze aanpak zorgen we voor duurzame gezondheidsoplossingen voor onze patiënten. U kunt er zeker van zijn dat u bij ons niet alleen tijdelijke verlichting krijgt, maar een behandeling die gericht is op het herstellen van het natuurlijke evenwicht in uw lichaam. Dit wordt bereikt door onze moderne en innovatieve behandelmethoden die worden uitgevoerd door gekwalificeerd personeel.

test

test

chiropractor-den-bosch-amy-topchiro

Uw Gezondheid is Onze Prioriteit

Onze patiënten zijn ons belangrijkste focuspunt. Dit blijkt uit onze hoge mate van persoonlijke aandacht. Wanneer u zich aanmeldt bij Topchiro, garanderen we dat er snel een plek voor uw intake is. We begrijpen dat wanneer u pijn of ongemak ervaart, u zo snel mogelijk geholpen wilt worden. Daarnaast zijn onze therapeuten stuk voor stuk toegewijd aan uw welzijn. Samen met u stellen zij een behandelplan op dat op maat is gemaakt voor uw specifieke behoeften en doelen.

Topchiro in de buurt van Gronsveld streeft naar uitmuntendheid in chiropractie, waarbij de patiënt altijd centraal staat. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar zelf de voordelen van een behandeling bij Topchiro.

Algemene info

Kunnen we je helpen?

Nieuwe cliënt

Maak nu gebruik van een vrijblijvende telefonisch intake

Cliënt

Neem nu direct contact op met de praktijk via Whatsapp

Informatie

Maandag – woensdag – vrijdag: 08:30-12:30 / 16:00-19:00
dinsdag – donderdag: gesloten
Zaterdag: gesloten

Adres: Rechtstraat 69,
6221 EH Maastricht

Telefoonnummer: 043-2042010

Zij gingen je voor

Onderstaand zijn Google reviews. Meer reviews bekijken? Google TOPCHIRO ‘locatie’ en klik op reviews!

Staat jouw vraag hier niet tussen?

+316 18184456

maastricht@topchiro.nl

Chiropractische zorg wordt meestal vergoed vanuit een aanvullende verzekering. Neem contact op met jouw zorgverzekeraar om er zeker van te zijn dat de behandelingen vergoed worden. Ook op onze website kun je hier meer informatie over vinden: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/chiropractie

Voor chiropractische zorg wordt uw eigen risico niet aangesproken.

Een chiropractor verzorgt het menselijk lichaam vanuit het feit dat alle lichamelijke processen worden aangestuurd vanuit het zenuwstelsel. Het zenuwstelsel bestaat uit de hersenen, het ruggenmerg en de overige zenuwen.

Dit varieert per persoon. Vaak raden we op het begin een intensieve periode aan om de beste resultaten te behalen, waarna je geleidelijk aan minder vaak hoeft te komen.

Dat volwassenen naar de chiropractor gaan (meestal door pijnklachten in de rug of nek) is al lang bekend. Dat chiropractische zorg ondersteunend werkt bij allerlei klachten, is helaas minder bekend. Het is een heel goed idee om kinderen te ondersteunen met chiropractische zorg. In principe geldt: hoe eerder hoe beter. Wij verwelkomen dan ook baby’s van een paar weken oud in onze praktijk. Tijdens de geboorte kunnen subluxaties al ontstaan!

Praatje maken?

Laat je contactgegevens achter en een Chiropractisch adviseur  neemt z.s.m. contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.