Klantbeoordeling 9,8/10
4.6/5

Chiropractor in de buurt van Geldorp

Chiropractor in de buurt van Geldorp

Topchiro: Uw Professionele Chiropractor in de buurt van Geldrop

Wanneer u op zoek bent naar de beste chiropractische zorg in de buurt van Geldrop, is Topchiro het vertrouwde adres. Als dé Chiropractor in de buurt van Geldrop, zetten wij ons volledig in om u de hoogste kwaliteit in chiropractische zorg te bieden. Met een indrukwekkende klantbeoordeling van 9,8/10 zijn wij niet alleen geliefd bij onze patiënten, maar ook erkend voor onze expertise en inzet.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
eindhoven@topchiro.nl
eindhoven@topchiro.nl
Rug pijn

Behandeling van de Oorzaak en Persoonlijke Aandacht

Bij Topchiro staat u centraal. In plaats van alleen te focussen op symptoombestrijding, geloven wij sterk in de filosofie van Chiropractie in de buurt van Geldrop om de daadwerkelijke oorzaak van uw klachten aan te pakken. Dit betekent dat we diepgaand onderzoek doen naar de wortel van het probleem en een behandelplan ontwikkelen dat niet alleen verlichting biedt op korte termijn, maar ook op lange termijn effect heeft. Bovendien garanderen wij een hoge mate van persoonlijke aandacht voor elke patiënt. Bij ons bent u geen nummer, maar een individu met specifieke behoeften en wensen. Dat we snel een plek hebben voor uw intake, betekent dat u nooit lang hoeft te wachten om de zorg te krijgen die u nodig heeft.

test

test

chiropractor-den-bosch-amy-topchiro

Moderne Behandelmethoden en Landelijke Dekking

Wat ons onderscheidt als de vooraanstaande Chiropractor in de buurt van Geldrop is onze voortdurende inzet om voorop te lopen in de chiropractische zorg. We maken gebruik van moderne en innovatieve behandelmethoden die wetenschappelijk onderbouwd zijn en bewezen effectief. Of u nu last heeft van rugpijn, nekklachten of andere spier- en gewrichtsproblemen, bij Topchiro bent u in goede handen. Bovendien, met maar liefst 15 vestigingen verspreid over Nederland, is er altijd een Topchiro vestiging bij u in de buurt, waardoor hoogstaande chiropractische zorg altijd toegankelijk is.

Als u op zoek bent naar een ervaren en toegewijde chiropractor die daadwerkelijk luistert naar uw behoeften, zoek dan niet verder. Topchiro in de buurt van Geldrop staat voor u klaar. Investeer vandaag nog in uw gezondheid en welzijn en maak een afspraak bij ons.

Algemene info

Kunnen we je helpen?

Nieuwe cliënt

Maak nu gebruik van een vrijblijvende telefonisch intake

Cliënt

Neem nu direct contact op met de praktijk via Whatsapp

Informatie

Maandag: 09:00-12:30 (Julie)
Maandag: 16:00-20:00 (Julie)
Dinsdag: 10:00-12:30 (Nathan)
Woensdag: 10:00-12:30 (Julie)
Woensdag: 16:00-20:00 (Julie)
Donderdag
: gesloten
Vrijdag: 09.00 – 14.00 (Julie)
Zaterdag: gesloten

Adres: Buurtscheuterlaan 18,
6711 HV Ede

Telefoonnummer0318 201 311

Zij gingen je voor

Onderstaand zijn Google reviews. Meer reviews bekijken? Google TOPCHIRO ‘locatie’ en klik op reviews!

Staat jouw vraag hier niet tussen?

+316 18184456

eindhoven@topchiro.nl

Chiropractische zorg wordt meestal vergoed vanuit een aanvullende verzekering. Neem contact op met jouw zorgverzekeraar om er zeker van te zijn dat de behandelingen vergoed worden. Ook op onze website kun je hier meer informatie over vinden: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/chiropractie

Voor chiropractische zorg wordt uw eigen risico niet aangesproken.

Een chiropractor verzorgt het menselijk lichaam vanuit het feit dat alle lichamelijke processen worden aangestuurd vanuit het zenuwstelsel. Het zenuwstelsel bestaat uit de hersenen, het ruggenmerg en de overige zenuwen.

Dit varieert per persoon. Vaak raden we op het begin een intensieve periode aan om de beste resultaten te behalen, waarna je geleidelijk aan minder vaak hoeft te komen.

Dat volwassenen naar de chiropractor gaan (meestal door pijnklachten in de rug of nek) is al lang bekend. Dat chiropractische zorg ondersteunend werkt bij allerlei klachten, is helaas minder bekend. Het is een heel goed idee om kinderen te ondersteunen met chiropractische zorg. In principe geldt: hoe eerder hoe beter. Wij verwelkomen dan ook baby’s van een paar weken oud in onze praktijk. Tijdens de geboorte kunnen subluxaties al ontstaan!

Praatje maken?

Laat je contactgegevens achter en een Chiropractisch adviseur  neemt z.s.m. contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.