Chiropractor
Dylan Kennelly

My name is Dylan Kennelly. I come from a small town in North Carolina which is located in southern United States.

I started playing rugby at a young age and through my coach I was introduced to chiropractic care. I attended Life University for undergraduate studies. During that time we won 3 rugby national titles.

In 2016 I started the Chiropractic program at Life university and in 2020 I graduated with a Doctorate of Chiropractic degree. I moved to the Netherlands in the year of 2021 and since then I have been serving the Veldhoven community!

I love what I do and I am excited to continue providing TopChiropratic care to the people of Veldhoven.

chiropractor-veldhoven-dylan-kennelly
chiropractor-veldhoven-dylan-kennelly
chiropractor-veldhoven-dylan-kennelly

“Chiropractic deals with all the things that your body has to do, how you perform, how you drive, how you make a salad, how fast you can read and how well you can remember things.”
Reggie Gold

chiropractor almere

Na jaren van rugpijn ben ik bij Topchiro Veldhoven terecht gekomen. Echt TOP! Na een periode van 6 weken correcties begon ik te merken dat de correcties langer bleven zitten in mijn lichaam. Afgelopen weekend had ik een wijnproeverij en heb daar 2 uur gestaan zonder problemen en ook de volgende dag kon ik gewoon opstaan. Voorheen kon ik nog niet eens een half uur blijven staan en stond ik gebroken op de volgende dag. Het personeel is vakkundig en vriendelijk en denkt heel goed mee. Ik kan niet anders zeggen dan… probeer het! Het is het zeker waard!”

Helga Willemse

Tevreden cliënten

voordelen-chiropractie-chiropractor

“Een top chiropractor! Vanaf het eerste moment een prettige service en hele fijne behandelaars. Mijn klachten verminderden snel. Beveel ze absoluut aan!”

Fagteh Alborz

“Na een paar behandelingen heb ik een betere houding. Door mijn nu open houding merkte ik meer ruimte in mijn borst- longgebied waardoor ik makkelijker en langer mijn muziekinstrumenten kan bespelen. Voorheen was ik snel buiten adem, nu niet meer.
Mijn nek en rug hebben meer behandelingen nodig om klachtenvrij te zijn.”

Marieke

Adres.

Nieuwe Kerkstraat 77
5508NA Veldhoven

Contact.

WhatsApp : 06-48149799
E-mail : veldhoven@topchiro.nl

Openingstijden

Maandag 08:30-12:30 16:00-19:00
Dinsdag 08:30-12:30 16:00-19:00
Woensdag 08:30-12:30 16:00-19:00
Donderdag 08:30-12:30 16:00-19:00
Vrijdag 08:30-12:30
Zaterdag 08:30-12:30

Contact met
Dr. Dylan Kennelly?

Laat je contactgegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

    Waar kunnen we je mee helpen?    This will close in 0 seconds