Klantbeoordeling 9,8/10
4.6/5

Chiropractor in de buurt van Duivendrecht

Chiropractor in de buurt van Duivendrecht

chiropractor-amsterdam-jordaan

Welkom bij Topchiro - Uw Chiropractor in de buurt van Duivendrecht

Wanneer u op zoek bent naar uitmuntende chiropractie in de buurt van Duivendrecht, dan bent u bij Topchiro aan het juiste adres. Met een indrukwekkende klantbeoordeling van 9,8/10 staan wij bekend om onze excellente service en zorg. Ons team van ervaren professionals is gespecialiseerd in het behandelen van de oorzaak van uw klachten, en niet enkel de symptomen. Wij bieden een hoge mate van persoonlijke aandacht, en maken gebruik van moderne en innovatieve behandelmethoden om u de beste zorg te kunnen bieden.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
jordaan@topchiro.nl
jordaan@topchiro.nl
Rug pijn

Persoonlijke Aandacht en Kwalitatieve Zorg - Chiropractie in de buurt van Duivendrecht

Bij Topchiro begrijpen we dat elke patiënt uniek is, en we zorgen ervoor dat elke behandeling op maat gemaakt is om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Door onze focus op persoonlijke aandacht, zorgen wij ervoor dat u zich gehoord en begrepen voelt. Onze praktijk in de buurt van Duivendrecht is één van onze 15 vestigingen in Nederland, wat de flexibiliteit en bereikbaarheid voor onze patiënten vergroot. Wij bieden snel plek voor uw intake, zodat u niet lang hoeft te wachten om met uw behandeling te beginnen.

test

test

chiropractor-den-bosch-amy-topchiro

Innovatieve Behandelmethoden bij Topchiro

Ons streven naar excellente zorg betekent dat wij continu op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de chiropractie. Wij passen de meest moderne en innovatieve behandelmethoden toe om een optimale gezondheid en welzijn te bevorderen. Ons doel is om u niet alleen van uw klachten af te helpen, maar ook om uw algehele gezondheid te verbeteren en toekomstige klachten te voorkomen.

Bent u op zoek naar een chiropractor in de buurt van Duivendrecht? Kies dan voor Topchiro! Wij zijn er trots op dat we de oorzaak van uw problemen behandelen met een hoge mate van persoonlijke aandacht en de nieuwste behandelmethoden. Neem contact met ons op om een afspraak te maken of meer te weten te komen over onze diensten en behandelingen.

Algemene info

Kunnen we je helpen?

Nieuwe cliënt

Maak nu gebruik van een vrijblijvende telefonisch intake

Cliënt

Neem nu direct contact op met de praktijk via Whatsapp

Informatie

Maandag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Dinsdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Woensdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Donderdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Vrijdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Zaterdag: 08:30-12:00

Adres: Rozengracht 217,
1016 NA Amsterdam

Telefoonnummer020 290 3079

Zij gingen je voor

Onderstaand zijn Google reviews. Meer reviews bekijken? Google TOPCHIRO ‘locatie’ en klik op reviews!

Staat jouw vraag hier niet tussen?

+316 18184456

jordaan@topchiro.nl

Chiropractische zorg wordt meestal vergoed vanuit een aanvullende verzekering. Neem contact op met jouw zorgverzekeraar om er zeker van te zijn dat de behandelingen vergoed worden. Ook op onze website kun je hier meer informatie over vinden: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/chiropractie

Voor chiropractische zorg wordt uw eigen risico niet aangesproken.

Een chiropractor verzorgt het menselijk lichaam vanuit het feit dat alle lichamelijke processen worden aangestuurd vanuit het zenuwstelsel. Het zenuwstelsel bestaat uit de hersenen, het ruggenmerg en de overige zenuwen.

Dit varieert per persoon. Vaak raden we op het begin een intensieve periode aan om de beste resultaten te behalen, waarna je geleidelijk aan minder vaak hoeft te komen.

Dat volwassenen naar de chiropractor gaan (meestal door pijnklachten in de rug of nek) is al lang bekend. Dat chiropractische zorg ondersteunend werkt bij allerlei klachten, is helaas minder bekend. Het is een heel goed idee om kinderen te ondersteunen met chiropractische zorg. In principe geldt: hoe eerder hoe beter. Wij verwelkomen dan ook baby’s van een paar weken oud in onze praktijk. Tijdens de geboorte kunnen subluxaties al ontstaan!

Praatje maken?

Laat je contactgegevens achter en een Chiropractisch adviseur  neemt z.s.m. contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.