Klantbeoordeling 9,8/10
4.6/5

Chiropractor in de buurt van Dongen

Chiropractor in de buurt van Dongen

Welkom bij Topchiro: Uw Chiropractor in de buurt van Dongen

Bij Topchiro streven wij ernaar om meer te zijn dan alleen een chiropractor in de buurt van Dongen. Ons doel is om een kwalitatief hoogstaande, persoonlijke en vooral effectieve chiropractische zorg te leveren. Met een klantbeoordeling van 9,8/10 bewijzen we dat onze aanpak werkt. We bieden niet alleen oplossingen voor uw symptomen, maar we behandelen de onderliggende oorzaken van uw pijn en ongemak, om zo een blijvende verbetering in uw welzijn te bereiken.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
breda@topchiro.nl
breda@topchiro.nl
Rug pijn

Innovatieve Chiropractie in de buurt van Dongen

Onze behandelingen gaan veel verder dan de standaard chiropractische technieken. Topchiro staat bekend om het toepassen van moderne en innovatieve behandelmethoden, aangepast aan de individuele behoeften van elke patiënt. Of u nu last heeft van rugpijn, nekpijn, hoofdpijn of andere spier- of gewrichtspijnen, wij hebben de expertise in huis om u te helpen. Chiropractie in de buurt van Dongen richt zich op het optimaliseren van uw gezondheid, waardoor uw lichaam in staat is om op natuurlijke wijze te herstellen en te genezen.

test

test

chiropractor-den-bosch-amy-topchiro

Persoonlijke Aandacht en Snelle Service

Het geven van hoge mate van persoonlijke aandacht is een van onze belangrijkste uitgangspunten. Wij nemen de tijd om naar uw klachten te luisteren, uitgebreide onderzoeken uit te voeren en een persoonlijk behandelplan op te stellen. Bovendien hebben wij snel plek voor je intake, waardoor u niet lang hoeft te wachten op de zorg die u nodig heeft. Met 15 vestigingen verspreid over Nederland, is er altijd wel een Topchiro praktijk bij u in de buurt.

In Topchiro staat een toegewijd en deskundig team klaar om u te verwelkomen en u de best mogelijke zorg te bieden. Of u nu op zoek bent naar een reguliere check-up of specifieke zorg nodig heeft, wij staan voor u klaar. Ons doel is om u weer in beweging te krijgen en te zorgen dat u van het leven kunt genieten zonder pijn. Neem vandaag nog contact op en ontdek zelf waarom wij de beste chiropractor in de buurt van Dongen zijn!

Algemene info

Kunnen we je helpen?

Nieuwe cliënt

Maak nu gebruik van een vrijblijvende telefonisch intake

Cliënt

Neem nu direct contact op met de praktijk via Whatsapp

Informatie

Maandag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Woensdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Vrijdag: 08:30-12:30

Adres: Nieuwstraat 36
4811 WV Breda

Telefoonnummer076 204 2682

Zij gingen je voor

Onderstaand zijn Google reviews. Meer reviews bekijken? Google TOPCHIRO ‘locatie’ en klik op reviews!

Staat jouw vraag hier niet tussen?

+316 18184456

breda@topchiro.nl

Chiropractische zorg wordt meestal vergoed vanuit een aanvullende verzekering. Neem contact op met jouw zorgverzekeraar om er zeker van te zijn dat de behandelingen vergoed worden. Ook op onze website kun je hier meer informatie over vinden: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/chiropractie

Voor chiropractische zorg wordt uw eigen risico niet aangesproken.

Een chiropractor verzorgt het menselijk lichaam vanuit het feit dat alle lichamelijke processen worden aangestuurd vanuit het zenuwstelsel. Het zenuwstelsel bestaat uit de hersenen, het ruggenmerg en de overige zenuwen.

Dit varieert per persoon. Vaak raden we op het begin een intensieve periode aan om de beste resultaten te behalen, waarna je geleidelijk aan minder vaak hoeft te komen.

Dat volwassenen naar de chiropractor gaan (meestal door pijnklachten in de rug of nek) is al lang bekend. Dat chiropractische zorg ondersteunend werkt bij allerlei klachten, is helaas minder bekend. Het is een heel goed idee om kinderen te ondersteunen met chiropractische zorg. In principe geldt: hoe eerder hoe beter. Wij verwelkomen dan ook baby’s van een paar weken oud in onze praktijk. Tijdens de geboorte kunnen subluxaties al ontstaan!

Praatje maken?

Laat je contactgegevens achter en een Chiropractisch adviseur  neemt z.s.m. contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.