Klantbeoordeling 9,8/10
4.6/5

Chiropractor in de buurt van Diemen

Chiropractor in de buurt van Diemen

chiropractor-amsterdam-jordaan

De Beste Zorg met Topchiro in de buurt van Diemen

Op zoek naar de beste chiropractor in de buurt van Diemen? Zoek niet verder! Topchiro is dé specialist in chiropractie en biedt zorg van topkwaliteit met een klantbeoordeling van 9,8/10. Ons toegewijde en deskundige team richt zich op het behandelen van de oorzaak, niet enkel de symptomen, om een langdurige oplossing voor uw klachten te bieden. Of u nu last heeft van rug-, nek- of hoofdpijn, bij Topchiro staan we klaar om u te helpen!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
jordaan@topchiro.nl
jordaan@topchiro.nl
Rug pijn

Innovatieve Behandelmethoden en Persoonlijke Aandacht

Bij Topchiro combineren we moderne en innovatieve behandelmethoden met een hoge mate van persoonlijke aandacht. We vinden het belangrijk om tijd en zorg te besteden aan elke patiënt om de oorzaak van de klachten te achterhalen en een passend behandelplan op te stellen. Uw welzijn staat bij ons centraal, en met chiropractie in de buurt van Diemen bent u verzekerd van kwaliteitszorg die bijdraagt aan een gezonder en pijnvrij leven.

test

test

chiropractor-den-bosch-amy-topchiro

Snel en Gemakkelijk een Afspraak Maken

Heeft u pijnklachten en wilt u snel geholpen worden? Bij Topchiro hebben we snel plek voor uw intake. Met onze 15 vestigingen in Nederland, waaronder een chiropractor in de buurt van Diemen, is er altijd een praktijk bij u in de buurt. Onze flexibele planning en ruime beschikbaarheid maken het gemakkelijk om een afspraak te maken op een tijdstip dat u het beste uitkomt.

Topchiro is niet alleen een toonaangevende chiropractor in de buurt van Diemen, maar ook een instituut dat bekend staat om zijn klantgerichte benadering en expertise in chiropractie. Door de combinatie van onze unieke behandelmethoden en de passie voor ons vak, zijn we in staat om optimale resultaten te bereiken. Kies voor Topchiro voor effectieve en betrouwbare chiropractische zorg.

Onze missie is om de levenskwaliteit van onze patiënten te verbeteren door middel van veilige en effectieve chiropractische zorg. De tevredenheid en het welzijn van de patiënt zijn onze hoogste prioriteit, en we zijn toegewijd aan het bieden van een service die aan alle behoeften voldoet. Ontdek het verschil dat Topchiro kan maken en neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak. Uw gezondheid verdient het beste, en dat is wat Topchiro u biedt!

Algemene info

Kunnen we je helpen?

Nieuwe cliënt

Maak nu gebruik van een vrijblijvende telefonisch intake

Cliënt

Neem nu direct contact op met de praktijk via Whatsapp

Informatie

Maandag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Dinsdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Woensdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Donderdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Vrijdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Zaterdag: 08:30-12:00

Adres: Rozengracht 217,
1016 NA Amsterdam

Telefoonnummer020 290 3079

Zij gingen je voor

Onderstaand zijn Google reviews. Meer reviews bekijken? Google TOPCHIRO ‘locatie’ en klik op reviews!

Staat jouw vraag hier niet tussen?

+316 18184456

jordaan@topchiro.nl

Chiropractische zorg wordt meestal vergoed vanuit een aanvullende verzekering. Neem contact op met jouw zorgverzekeraar om er zeker van te zijn dat de behandelingen vergoed worden. Ook op onze website kun je hier meer informatie over vinden: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/chiropractie

Voor chiropractische zorg wordt uw eigen risico niet aangesproken.

Een chiropractor verzorgt het menselijk lichaam vanuit het feit dat alle lichamelijke processen worden aangestuurd vanuit het zenuwstelsel. Het zenuwstelsel bestaat uit de hersenen, het ruggenmerg en de overige zenuwen.

Dit varieert per persoon. Vaak raden we op het begin een intensieve periode aan om de beste resultaten te behalen, waarna je geleidelijk aan minder vaak hoeft te komen.

Dat volwassenen naar de chiropractor gaan (meestal door pijnklachten in de rug of nek) is al lang bekend. Dat chiropractische zorg ondersteunend werkt bij allerlei klachten, is helaas minder bekend. Het is een heel goed idee om kinderen te ondersteunen met chiropractische zorg. In principe geldt: hoe eerder hoe beter. Wij verwelkomen dan ook baby’s van een paar weken oud in onze praktijk. Tijdens de geboorte kunnen subluxaties al ontstaan!

Praatje maken?

Laat je contactgegevens achter en een Chiropractisch adviseur  neemt z.s.m. contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.