Klantbeoordeling 9,8/10
4.6/5

Chiropractor in de buurt van Capelle aan den Ijssel

Chiropractor in de buurt van Capelle aan den Ijssel

Topchiro: Dé Chiropractor in Capelle aan den Ijssel

Heeft u last van pijnlijke gewrichten, rugpijn of andere klachten die uw bewegingsvrijheid belemmeren? Dan bent u op de juiste plek bij Topchiro, uw vertrouwde Chiropractor in de buurt van Capelle aan den Ijssel. Met een indrukwekkende klantbeoordeling van 9,8/10, zetten wij ons volledig in om ervoor te zorgen dat elke patiënt de beste zorg ontvangt. Niet alleen in de buurt van Capelle aan den Ijssel, maar met maar liefst 15 vestigingen door heel Nederland, zijn we altijd dichtbij.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
rotterdam@topchiro.nl
rotterdam@topchiro.nl
Rug pijn

Behandeling van de Oorzaak, Niet het Symptoom

Bij Topchiro geloven we in de kracht van Chiropractie in de buurt van Capelle aan den Ijssel. We richten ons op het behandelen van de onderliggende oorzaak van uw klachten en niet alleen het symptoom. Hierdoor kunnen we niet alleen tijdelijke verlichting bieden, maar streven we naar een langetermijnoplossing voor uw welzijn. Ons team van ervaren chiropractors maakt gebruik van moderne en innovatieve behandelmethoden, altijd met een hoge mate van persoonlijke aandacht. U bent bij ons niet zomaar een nummer, maar een individu met unieke behoeften en klachten.

test

test

chiropractor-den-bosch-amy-topchiro

Snel, Efficiënt en Persoonlijk

We begrijpen dat wanneer u pijn heeft, u zo snel mogelijk geholpen wilt worden. Daarom bieden we bij Topchiro snel plek voor uw intake. U hoeft niet weken te wachten voordat u terecht kunt. Onze focus ligt altijd op het bieden van een hoge mate van persoonlijke aandacht. Want elk lichaam is anders en verdient een op maat gemaakte behandeling. En met onze 15 vestigingen verspreid over Nederland is er altijd een Topchiro Chiropractor in de buurt van Capelle aan den Ijssel of elders in de buurt.

Bij Topchiro streven we ernaar om elke patiënt te helpen naar een pijnvrij en gezond leven. Bent u klaar om de eerste stap te zetten naar een betere gezondheid? Neem vandaag nog contact op met Topchiro, uw chiropractor van keuze in de buurt van Capelle aan den Ijssel en daarbuiten.

Algemene info

Kunnen we je helpen?

Nieuwe cliënt

Maak nu gebruik van een vrijblijvende telefonisch intake

Cliënt

Neem nu direct contact op met de praktijk via Whatsapp

Informatie

Maandag – vrijdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Zaterdag: 08:30-12:00

Adres: Lands Werf 21,
3063 GA Rotterdam

Telefoonnummer: 010 321 0463

Zij gingen je voor

Onderstaand zijn Google reviews. Meer reviews bekijken? Google TOPCHIRO ‘locatie’ en klik op reviews!

Staat jouw vraag hier niet tussen?

+316 18184456

rotterdam@topchiro.nl

Chiropractische zorg wordt meestal vergoed vanuit een aanvullende verzekering. Neem contact op met jouw zorgverzekeraar om er zeker van te zijn dat de behandelingen vergoed worden. Ook op onze website kun je hier meer informatie over vinden: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/chiropractie

Voor chiropractische zorg wordt uw eigen risico niet aangesproken.

Een chiropractor verzorgt het menselijk lichaam vanuit het feit dat alle lichamelijke processen worden aangestuurd vanuit het zenuwstelsel. Het zenuwstelsel bestaat uit de hersenen, het ruggenmerg en de overige zenuwen.

Dit varieert per persoon. Vaak raden we op het begin een intensieve periode aan om de beste resultaten te behalen, waarna je geleidelijk aan minder vaak hoeft te komen.

Dat volwassenen naar de chiropractor gaan (meestal door pijnklachten in de rug of nek) is al lang bekend. Dat chiropractische zorg ondersteunend werkt bij allerlei klachten, is helaas minder bekend. Het is een heel goed idee om kinderen te ondersteunen met chiropractische zorg. In principe geldt: hoe eerder hoe beter. Wij verwelkomen dan ook baby’s van een paar weken oud in onze praktijk. Tijdens de geboorte kunnen subluxaties al ontstaan!

Praatje maken?

Laat je contactgegevens achter en een Chiropractisch adviseur  neemt z.s.m. contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.