Klantbeoordeling 9,8/10
4.6/5

Chiropractor in de buurt van Bunde

Chiropractor in de buurt van Bunde

Chiropractor in de buurt van Bunde: Waarom Kiezen voor Topchiro?

In de pittoreske gemeente Bunde vinden velen hun weg naar gezondheid en welzijn door Topchiro, dé Chiropractor in de buurt van Bunde. Met een klantbeoordeling van maar liefst 9,8/10 staan we bekend als de beste in het vak. Maar wat maakt ons anders dan andere chiropractors? Lees verder om het te ontdekken.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
maastricht@topchiro.nl
maastricht@topchiro.nl
Rug pijn

Behandeling van de Oorzaak, Niet het Symptoom

Het grootste onderscheid dat Topchiro maakt, is onze unieke benadering van zorg. In plaats van ons te richten op het tijdelijk verlichten van uw symptomen, gaan we een stap verder. Bij Chiropractie in de buurt van Bunde geloven we in het behandelen van de oorzaak van uw klachten. Een pijnlijke rug, nekpijn of andere klachten zijn vaak slechts symptomen van een onderliggend probleem. Door te focussen op de kern van het probleem zorgen we voor een langdurige oplossing en voorkomen we dat klachten terugkeren.

test

test

chiropractor-den-bosch-amy-topchiro

Service en Persoonlijke Aandacht die U Verdient

Bij Topchiro begrijpen we dat iedere patiënt uniek is. Daarom bieden we een hoge mate van persoonlijke aandacht om ervoor te zorgen dat elke behandeling op maat is voor uw specifieke behoeften. En het beste? U hoeft niet lang te wachten om te beginnen. Er is altijd snel plek voor een intake, zodat we direct kunnen beginnen met uw weg naar herstel.

Bij Topchiro zijn we er trots op dat we gebruik maken van de meest moderne en innovatieve behandelmethoden. Dit zorgt ervoor dat onze patiënten niet alleen de beste zorg krijgen, maar ook profiteren van de laatste ontwikkelingen in de chiropractie. En met 15 vestigingen in Nederland is er altijd wel een Topchiro bij u in de buurt, waardoor kwalitatieve zorg altijd toegankelijk is.

Als u op zoek bent naar een Chiropractor in de buurt van Bunde, hoeft u niet verder te zoeken. Topchiro staat klaar om u te helpen uw optimale gezondheid en welzijn te bereiken. Wacht niet langer en boek vandaag nog uw intakegesprek!

Algemene info

Kunnen we je helpen?

Nieuwe cliënt

Maak nu gebruik van een vrijblijvende telefonisch intake

Cliënt

Neem nu direct contact op met de praktijk via Whatsapp

Informatie

Maandag – woensdag – vrijdag: 08:30-12:30 / 16:00-19:00
dinsdag – donderdag: gesloten
Zaterdag: gesloten

Adres: Rechtstraat 69,
6221 EH Maastricht

Telefoonnummer: 043-2042010

Zij gingen je voor

Onderstaand zijn Google reviews. Meer reviews bekijken? Google TOPCHIRO ‘locatie’ en klik op reviews!

Staat jouw vraag hier niet tussen?

+316 18184456

maastricht@topchiro.nl

Chiropractische zorg wordt meestal vergoed vanuit een aanvullende verzekering. Neem contact op met jouw zorgverzekeraar om er zeker van te zijn dat de behandelingen vergoed worden. Ook op onze website kun je hier meer informatie over vinden: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/chiropractie

Voor chiropractische zorg wordt uw eigen risico niet aangesproken.

Een chiropractor verzorgt het menselijk lichaam vanuit het feit dat alle lichamelijke processen worden aangestuurd vanuit het zenuwstelsel. Het zenuwstelsel bestaat uit de hersenen, het ruggenmerg en de overige zenuwen.

Dit varieert per persoon. Vaak raden we op het begin een intensieve periode aan om de beste resultaten te behalen, waarna je geleidelijk aan minder vaak hoeft te komen.

Dat volwassenen naar de chiropractor gaan (meestal door pijnklachten in de rug of nek) is al lang bekend. Dat chiropractische zorg ondersteunend werkt bij allerlei klachten, is helaas minder bekend. Het is een heel goed idee om kinderen te ondersteunen met chiropractische zorg. In principe geldt: hoe eerder hoe beter. Wij verwelkomen dan ook baby’s van een paar weken oud in onze praktijk. Tijdens de geboorte kunnen subluxaties al ontstaan!

Praatje maken?

Laat je contactgegevens achter en een Chiropractisch adviseur  neemt z.s.m. contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.