Klantbeoordeling 9,8/10
4.6/5

Chiropractor in de buurt van Bijlmermeer

Chiropractor in de buurt van Bijlmermeer

chiropractor-amsterdam-jordaan

De Toonaangevende Chiropractor in de buurt van Bijlmermeer: Topchiro

Topchiro staat bekend als dé toonaangevende Chiropractor in de buurt van Bijlmermeer, met een indrukwekkende klantbeoordeling van 9,8/10. Onze hoog opgeleide specialisten zijn toegewijd aan het bieden van de hoogste kwaliteit zorg met een persoonlijke touch, gericht op het behandelen van de oorzaak van uw klachten, niet slechts de symptomen. Of u nu lijdt aan chronische pijn, spierspanningen of andere fysieke ongemakken, Topchiro is uw partner in gezondheid. Dankzij onze moderne en innovatieve behandelmethoden garanderen wij u een leven vrij van pijn.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
jordaan@topchiro.nl
jordaan@topchiro.nl
Rug pijn

Unieke Behandelmethoden van Topchiro

Bij Topchiro geloven we in de kracht van Chiropractie in de buurt van Bijlmermeer. We bieden niet alleen behandelingen van de hoogste kwaliteit, maar zorgen er ook voor dat onze cliënten snel terecht kunnen voor een intake. We begrijpen dat elke persoon uniek is en vereisen dus een aanpak op maat. Daarom krijgt u bij ons altijd een hoge mate van persoonlijke aandacht. Onze unieke, op evidence-based practice gebaseerde behandelmethoden zijn ontworpen om u de beste resultaten te geven, ongeacht uw klachten. Met 15 vestigingen in heel Nederland zijn we altijd dichtbij om u te helpen uw optimale gezondheid te bereiken.

test

test

chiropractor-den-bosch-amy-topchiro

Klantgerichte Benadering en Hoge Klanttevredenheid

De klanttevredenheid staat centraal bij alles wat we doen. We zijn trots op onze klantbeoordeling van 9,8/10, een weerspiegeling van onze toewijding aan excellente zorg en klantenservice. Als dé Chiropractor in de buurt van Bijlmermeer zetten we ons in om elke cliënt zich gehoord en gewaardeerd te laten voelen. We bespreken uitgebreid uw klachten en wensen en stellen een behandelplan op dat afgestemd is op uw specifieke behoeften. Onze benadering is altijd transparant, en we houden u op de hoogte tijdens elke stap van het behandeltraject.

In de wereld van chiropractie is Topchiro synoniem met kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze specialisten, geavanceerde behandelmethoden en klantgerichte benadering zorgen ervoor dat u zich snel beter voelt. Boek nu uw afspraak en ervaar zelf waarom we de beste keuze zijn voor chiropractie in de buurt van Bijlmermeer. Ontdek een leven vrij van pijn met Topchiro!

Algemene info

Kunnen we je helpen?

Nieuwe cliënt

Maak nu gebruik van een vrijblijvende telefonisch intake

Cliënt

Neem nu direct contact op met de praktijk via Whatsapp

Informatie

Maandag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Dinsdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Woensdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Donderdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Vrijdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Zaterdag: 08:30-12:00

Adres: Rozengracht 217,
1016 NA Amsterdam

Telefoonnummer020 290 3079

Zij gingen je voor

Onderstaand zijn Google reviews. Meer reviews bekijken? Google TOPCHIRO ‘locatie’ en klik op reviews!

Staat jouw vraag hier niet tussen?

+316 18184456

jordaan@topchiro.nl

Chiropractische zorg wordt meestal vergoed vanuit een aanvullende verzekering. Neem contact op met jouw zorgverzekeraar om er zeker van te zijn dat de behandelingen vergoed worden. Ook op onze website kun je hier meer informatie over vinden: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/chiropractie

Voor chiropractische zorg wordt uw eigen risico niet aangesproken.

Een chiropractor verzorgt het menselijk lichaam vanuit het feit dat alle lichamelijke processen worden aangestuurd vanuit het zenuwstelsel. Het zenuwstelsel bestaat uit de hersenen, het ruggenmerg en de overige zenuwen.

Dit varieert per persoon. Vaak raden we op het begin een intensieve periode aan om de beste resultaten te behalen, waarna je geleidelijk aan minder vaak hoeft te komen.

Dat volwassenen naar de chiropractor gaan (meestal door pijnklachten in de rug of nek) is al lang bekend. Dat chiropractische zorg ondersteunend werkt bij allerlei klachten, is helaas minder bekend. Het is een heel goed idee om kinderen te ondersteunen met chiropractische zorg. In principe geldt: hoe eerder hoe beter. Wij verwelkomen dan ook baby’s van een paar weken oud in onze praktijk. Tijdens de geboorte kunnen subluxaties al ontstaan!

Praatje maken?

Laat je contactgegevens achter en een Chiropractisch adviseur  neemt z.s.m. contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.