Klantbeoordeling 9,8/10
4.6/5

Chiropractor in de buurt van Berkel en Rodenrijs

Chiropractor in de buurt van Berkel en Rodenrijs

Chiropractor in de buurt van Berkel en Rodenrijs: Waarom Kiezen Voor Topchiro?

Als je op zoek bent naar een toonaangevende chiropractor in de buurt van Berkel en Rodenrijs, hoef je niet verder te zoeken. Bij Topchiro zetten we ons in voor je welzijn, met een indrukwekkende klantbeoordeling van 9,8/10. Onze patiënten waarderen ons niet alleen vanwege onze deskundigheid maar ook omdat we ons onderscheiden door onze persoonlijke aanpak. Hieronder lees je waarom zoveel mensen in de buurt van Berkel en Rodenrijs en daarbuiten voor Topchiro kiezen.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
rotterdam@topchiro.nl
rotterdam@topchiro.nl
Rug pijn

Behandeling van de Oorzaak, Niet alleen het Symptoom

Bij Topchiro geloven we sterk in het aanpakken van de onderliggende oorzaak van je klachten en niet alleen het behandelen van de symptomen. Chiropractie in de buurt van Berkel en Rodenrijs draait om het begrijpen van het volledige plaatje. Of je nu last hebt van rugklachten, nekpijn of andere musculoskeletale aandoeningen, onze ervaren chiropractors kijken verder dan het oppervlak. Met onze hoge mate van persoonlijke aandacht, krijg je een behandeling die specifiek is afgestemd op jouw behoeften. Wij luisteren naar je verhaal, analyseren je situatie en bepalen vervolgens de beste behandelroute.

test

test

chiropractor-den-bosch-amy-topchiro

Moderne Behandelmethoden en Snelle Intake

Wat Topchiro verder onderscheidt, zijn onze moderne en innovatieve behandelmethoden. We combineren traditionele chiropractische technieken met de nieuwste wetenschappelijke inzichten om je de beste zorg te bieden. En met 15 vestigingen in Nederland, waaronder die van ons in de buurt van Berkel en Rodenrijs, is er altijd wel een Topchiro praktijk in jouw buurt.
Wij begrijpen dat als je pijn hebt, je zo snel mogelijk geholpen wilt worden. Daarom garanderen wij een snelle plek voor je intake. Zo kun je spoedig beginnen aan je herstelroute en weer genieten van een pijnvrij leven.

Bij Topchiro sta je centraal. Wanneer je kiest voor chiropractie in de buurt van Berkel en Rodenrijs bij onze praktijk, kies je voor kwaliteit, persoonlijke aandacht en een behandeling die écht verschil maakt. Neem vandaag nog contact op en ervaar het zelf!

Algemene info

Kunnen we je helpen?

Nieuwe cliënt

Maak nu gebruik van een vrijblijvende telefonisch intake

Cliënt

Neem nu direct contact op met de praktijk via Whatsapp

Informatie

Maandag – vrijdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Zaterdag: 08:30-12:00

Adres: Lands Werf 21,
3063 GA Rotterdam

Telefoonnummer: 010 321 0463

Zij gingen je voor

Onderstaand zijn Google reviews. Meer reviews bekijken? Google TOPCHIRO ‘locatie’ en klik op reviews!

Staat jouw vraag hier niet tussen?

+316 18184456

rotterdam@topchiro.nl

Chiropractische zorg wordt meestal vergoed vanuit een aanvullende verzekering. Neem contact op met jouw zorgverzekeraar om er zeker van te zijn dat de behandelingen vergoed worden. Ook op onze website kun je hier meer informatie over vinden: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/chiropractie

Voor chiropractische zorg wordt uw eigen risico niet aangesproken.

Een chiropractor verzorgt het menselijk lichaam vanuit het feit dat alle lichamelijke processen worden aangestuurd vanuit het zenuwstelsel. Het zenuwstelsel bestaat uit de hersenen, het ruggenmerg en de overige zenuwen.

Dit varieert per persoon. Vaak raden we op het begin een intensieve periode aan om de beste resultaten te behalen, waarna je geleidelijk aan minder vaak hoeft te komen.

Dat volwassenen naar de chiropractor gaan (meestal door pijnklachten in de rug of nek) is al lang bekend. Dat chiropractische zorg ondersteunend werkt bij allerlei klachten, is helaas minder bekend. Het is een heel goed idee om kinderen te ondersteunen met chiropractische zorg. In principe geldt: hoe eerder hoe beter. Wij verwelkomen dan ook baby’s van een paar weken oud in onze praktijk. Tijdens de geboorte kunnen subluxaties al ontstaan!

Praatje maken?

Laat je contactgegevens achter en een Chiropractisch adviseur  neemt z.s.m. contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.