Klantbeoordeling 9,8/10
4.6/5

Chiropractor in de buurt van Bennekom

Chiropractor in de buurt van Bennekom

Topchiro: Uw Vertrouwde Chiropractor in de buurt van Bennekom

In de buurt van het prachtige Bennekom vindt u Topchiro, dé specialist wanneer het gaat om chiropractie. Voor velen in de buurt van Bennekom en omstreken is Topchiro het vertrouwde adres voor rug- en nekklachten, sportblessures en andere fysieke ongemakken. Niet voor niets waarderen onze cliënten ons met een indrukwekkende klantbeoordeling van 9,8/10.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ede@topchiro.nl
Ede@topchiro.nl
Rug pijn

Behandeling van de Oorzaak, Niet het Symptoom

Bij Topchiro geloven we sterk in het aanpakken van de onderliggende oorzaak van uw klachten. In plaats van alleen het symptoom te behandelen, duiken we dieper om de wortel van het probleem te identificeren. Hierdoor ervaren onze cliënten een effectievere en langdurige verlichting van hun klachten. Dit commitment aan uitmuntendheid wordt versterkt door onze moderne en innovatieve behandelmethoden. Uw welzijn is onze topprioriteit, en dat is precies waarom we continu zoeken naar de beste technieken en methoden in het veld van chiropractie.

test

test

chiropractor-den-bosch-amy-topchiro

Altijd Een Vestiging Dichtbij en Persoonlijke Aandacht

Met maar liefst 15 vestigingen in Nederland is er altijd een Topchiro locatie bij u in de buurt. En hoewel we een uitgebreid netwerk van vestigingen hebben, staat persoonlijke aandacht bij ons hoog in het vaandel. Elke cliënt is uniek, en dat vraagt om een behandeling op maat. Ons team van professionals neemt de tijd om uw situatie grondig te begrijpen, waardoor u zich geen nummer voelt maar een gewaardeerde cliënt. Bovendien hebben we voor nieuwe cliënten snel een plek beschikbaar voor een intake, zodat u niet onnodig lang hoeft te wachten voordat u geholpen wordt.

Zet vandaag nog de stap naar een pijnvrij leven en ervaar het verschil dat Topchiro kan maken.

Algemene info

Kunnen we je helpen?

Nieuwe cliënt

Maak nu gebruik van een vrijblijvende telefonisch intake

Cliënt

Neem nu direct contact op met de praktijk via Whatsapp

Informatie

Maandag: 09:00-12:30 (Julie)
Maandag: 16:00-20:00 (Julie)
Dinsdag: 10:00-12:30 (Nathan)
Woensdag: 10:00-12:30 (Julie)
Woensdag: 16:00-20:00 (Julie)
Donderdag
: gesloten
Vrijdag: 09.00 – 14.00 (Julie)
Zaterdag: gesloten

Adres: Buurtscheuterlaan 18,
6711 HV Ede

Telefoonnummer0318 201 311

Zij gingen je voor

Onderstaand zijn Google reviews. Meer reviews bekijken? Google TOPCHIRO ‘locatie’ en klik op reviews!

Staat jouw vraag hier niet tussen?

+316 18184456

Ede@topchiro.nl

Chiropractische zorg wordt meestal vergoed vanuit een aanvullende verzekering. Neem contact op met jouw zorgverzekeraar om er zeker van te zijn dat de behandelingen vergoed worden. Ook op onze website kun je hier meer informatie over vinden: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/chiropractie

Voor chiropractische zorg wordt uw eigen risico niet aangesproken.

Een chiropractor verzorgt het menselijk lichaam vanuit het feit dat alle lichamelijke processen worden aangestuurd vanuit het zenuwstelsel. Het zenuwstelsel bestaat uit de hersenen, het ruggenmerg en de overige zenuwen.

Dit varieert per persoon. Vaak raden we op het begin een intensieve periode aan om de beste resultaten te behalen, waarna je geleidelijk aan minder vaak hoeft te komen.

Dat volwassenen naar de chiropractor gaan (meestal door pijnklachten in de rug of nek) is al lang bekend. Dat chiropractische zorg ondersteunend werkt bij allerlei klachten, is helaas minder bekend. Het is een heel goed idee om kinderen te ondersteunen met chiropractische zorg. In principe geldt: hoe eerder hoe beter. Wij verwelkomen dan ook baby’s van een paar weken oud in onze praktijk. Tijdens de geboorte kunnen subluxaties al ontstaan!

Praatje maken?

Laat je contactgegevens achter en een Chiropractisch adviseur  neemt z.s.m. contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.