Klantbeoordeling 9,8/10
4.6/5

Chiropractor in de buurt van Badhoevedorp

Chiropractor in de buurt van Badhoevedorp

chiropractor-amsterdam-jordaan

Topchiro: Uw Professionele Chiropractor in de buurt van Badhoevedorp

Bent u op zoek naar professionele chiropractie in de buurt van Badhoevedorp? Zoek niet verder; Topchiro is uw go-to specialist! Met onze hoogwaardige en innovatieve behandelmethoden bieden wij u zorg van topkwaliteit. Onze klantbeoordeling van 9,8/10 bewijst dat patiënten zeer tevreden zijn over onze diensten en behandelingen.

Bij Topchiro streven we ernaar de oorzaak van uw klachten te behandelen, niet alleen de symptomen. Onze ervaren chiropractor in de buurt van Badhoevedorp gaat zorgvuldig te werk om een nauwkeurige diagnose te stellen en een persoonlijk behandelplan op te stellen, dat perfect aansluit bij uw individuele behoeften. Zo zorgen we voor een hoge mate van persoonlijke aandacht, zodat u de beste zorg ontvangt.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
jordaan@topchiro.nl
jordaan@topchiro.nl
Rug pijn

Snel en Efficiënt: Uw Gezondheid Staat Voorop

Bij Topchiro begrijpen we dat u snel geholpen wilt worden. Daarom zorgen we ervoor dat er snel plek is voor uw intake, zodat u niet lang hoeft te wachten. Dankzij onze vijftien vestigingen in Nederland, is er altijd een locatie bij u in de buurt waar u terecht kunt voor topkwaliteit chiropractie in de buurt van Badhoevedorp.

Bovendien maken we gebruik van moderne en innovatieve behandelmethoden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke zorg krijgt. Onze benadering is erop gericht uw algehele welzijn te verbeteren en u te helpen een pijnvrij leven te leiden. Met onze effectieve technieken en persoonlijke aanpak, hebben wij al talloze patiënten geholpen hun gezondheid en welzijn te herwinnen.

test

test

chiropractor-den-bosch-amy-topchiro

Uw Partner voor een Pijnvrij en Actief Leven

Of u nu last heeft van rugpijn, nekpijn, hoofdpijn of een andere aandoening, bij Topchiro, uw professionele chiropractor in de buurt van Badhoevedorp, bent u in goede handen. Wij zijn gepassioneerd om u te helpen uw optimale gezondheid te bereiken door onze geavanceerde en effectieve chiropractische zorg. Maak een afspraak en ervaar zelf de topkwaliteit zorg die wij bieden. Zo kunt u weer volop genieten van een gezond en actief leven, vrij van pijn en ongemak.

Met Topchiro kiest u voor kwaliteit, efficiëntie, en een persoonlijke benadering. Ontdek zelf waarom zoveel mensen ons hebben gekozen als hun chiropractor in de buurt van Badhoevedorp.

Algemene info

Kunnen we je helpen?

Nieuwe cliënt

Maak nu gebruik van een vrijblijvende telefonisch intake

Cliënt

Neem nu direct contact op met de praktijk via Whatsapp

Informatie

Maandag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Dinsdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Woensdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Donderdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Vrijdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Zaterdag: 08:30-12:00

Adres: Rozengracht 217,
1016 NA Amsterdam

Telefoonnummer020 290 3079

Zij gingen je voor

Onderstaand zijn Google reviews. Meer reviews bekijken? Google TOPCHIRO ‘locatie’ en klik op reviews!

Staat jouw vraag hier niet tussen?

+316 18184456

jordaan@topchiro.nl

Chiropractische zorg wordt meestal vergoed vanuit een aanvullende verzekering. Neem contact op met jouw zorgverzekeraar om er zeker van te zijn dat de behandelingen vergoed worden. Ook op onze website kun je hier meer informatie over vinden: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/chiropractie

Voor chiropractische zorg wordt uw eigen risico niet aangesproken.

Een chiropractor verzorgt het menselijk lichaam vanuit het feit dat alle lichamelijke processen worden aangestuurd vanuit het zenuwstelsel. Het zenuwstelsel bestaat uit de hersenen, het ruggenmerg en de overige zenuwen.

Dit varieert per persoon. Vaak raden we op het begin een intensieve periode aan om de beste resultaten te behalen, waarna je geleidelijk aan minder vaak hoeft te komen.

Dat volwassenen naar de chiropractor gaan (meestal door pijnklachten in de rug of nek) is al lang bekend. Dat chiropractische zorg ondersteunend werkt bij allerlei klachten, is helaas minder bekend. Het is een heel goed idee om kinderen te ondersteunen met chiropractische zorg. In principe geldt: hoe eerder hoe beter. Wij verwelkomen dan ook baby’s van een paar weken oud in onze praktijk. Tijdens de geboorte kunnen subluxaties al ontstaan!

Praatje maken?

Laat je contactgegevens achter en een Chiropractisch adviseur  neemt z.s.m. contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.