Klantbeoordeling 9,8/10
4.6/5

Deze Beroemheden kunnen niet zonder Chiropractor

Deze Beroemheden kunnen niet zonder Chiropractor

Wat hebben Roger Federer en Justin Bieber met elkaar gemeen?

Beide kunnen niet zonder hun chiropractor.

Voor Justin Bieber gaat dit heel ver, hij zorgt ervoor dat bij iedere show zowel zijn eigen als een lokale chiropractor aanwezig is. Naar eigen zeggen heeft hij deze chiropractische zorg nodig om op zijn niveau te kunnen presteren. Het feit dat een gezonde man zich laat bijstaan door een chiropractor laat zien dat chiropractor niet enkel problemen behandeld. Juist het onderhouden van het lichaam en het voorkomen van klachten is essentieel binnen de chiropractie.

Het in optimale conditie houden van een lichaam is dan ook de reden voor veel high performers in allerlei disciplines om zich door een chiropractor bij te laten staan.

Topsporters en Chiropractie

Veel topsporters laten zich begeleiden door een chiropractor.
Een voorbeeld is Novak Djokovic die zich zelfs tijdens de finale van de US open tegen Roger Federer door zijn chiropractor liet behandelen.

Het resultaat?

Wel hij won de finale..

Aan de andere kant laat ook Roger Federer zich regelmatig bijstaan door een chiropractor dus de tenniswereld is zich zeer bewust van de kunde binnen de chiropractie.

US Open finale 2015

Novak Djokovic werd tijdens de finale behandeld door zijn chiropractor.

Roger Federer had zijn eigen chiropractor stand-by gedurende de hele wedstrijd

Dit geld zowel voor mannelijke als voor vrouwelijke topsporters. Ook toptennister Venus Williams, winnaar van vele Grand Slams, claimt dat zij een groot deel van haar veerkracht te danken heeft aan regelmatige bezoeken aan haar chiropractor.

Zelfs de snelste man ter wereld, Usain Bolt, vertrouwt op chiropractie om in topvorm te zijn.

Ook hier geldt dat zijn chiropractoren hem niet alleen bijstaan bij klachten. Juist bij bij het voorkomen van blessures en het in optimale conditie houden van zijn lichaam, is zijn chiropractor belangrijk.

Als deze topperformers vertrouwen op chiropractoren om hun absolute top te kunnen halen. ​

Dit fenomeen beperkt zich niet tot topsporters, ook sterren zweren bij hun persoonlijk chiropractor.

Sterren en Chiropractie

We  noemden al even Justin Bieber, die nooit op pad gaat zonder zijn chiropractor.

Maar ook bijvoorbeeld Madonna, steunt op haar chiropractor om optimaal te kunnen presteren.

Dit is ook de reden dat Madonna bij ieder optreden haar eigen chiropractor mee laat vliegen. Nu zij ruim de 50 is gepasseerd, is Madonna zich zeer bewust van wat de optimale zorg is voor haar lichaam.

Haar belangrijkste reden om hierbij op haar chiropractor te vertrouwen is dat hij haar helpt sneller te herstellen van de inspanningen van een show.

Dit is opnieuw een voorbeeld van niet het verhelpen van klachten maar juist het voorkomen hiervan.

Politieke Leiders en Chiropractie

Voor wie nog niet overtuigd is en misschien denkt dat “sterren” wel meer vreemde dingen doen; ook politieke leiders laten zich in grote getalen bijstaan door een chiropractor.

Het bekendste voorbeeld hiervan is wel Donald Trump. Zijn persoonlijke vriend en chiropractor Dr. Kaplan staat altijd paraat om hem een optimale gezondheid te garanderen.

Dr. Kaplan is mede verantwoordelijk voor de energie die hij als 70 jarige nog heeft voor een van de zwaarste ambten ter wereld.

En voor wat betreft zijn eerdere tegenhanger, Barack Obama, ook hij is een groot voorvechter van het belang van chiropractie. Dit onderstreept hij door letterlijk in zijn tekst voor de Obamacare het belang van chiropractie te onderkennen.

Barack Obama

I believe that chiropractors must play an integral role in expanding access to preventive care and strengthening our public health system.

Presteren en Chiropractie

Al deze personen die sterk afhankelijk zijn van hun lichaam en geest om steeds opnieuw maximaal te presteren, kiezen voor chiropractie.

Hierbij dus onderstrepend dat zij dit niet enkel doen om van hun klachten te genezen maar juist om deze te voorkomen en optimaal voorbereid te zijn.

TOPCHIRO heeft een groot aantal (top)sporters en topperformers onder haar cliënten. Het is onze taak om ervoor te zorgen dat zij optimaal kunnen presteren. Het feit dat al deze high performers bij ons blijven komen geeft aan wij hen echt kunnen helpen om beter te presteren.

Dit doen wij door een specifiek en volledig op uw lichaam en geest toegespitst programma. Na een grondig onderzoek brengen we samen gebieden in kaart waarop u winst kunt behalen. Vervolgens gaan we aan de slag om alle blokkades, tekorten of subluxaties weg te nemen, zodat u optimaal kunt presteren.

Iedere dag opnieuw.

Gerelateerde berichten