Klantbeoordeling 9,8/10
4.6/5

Een huisarts moet je doorverwijzen naar een chiropractor?

Een huisarts moet je doorverwijzen naar een chiropractor?

Toen ik opgroeide, kreeg ik altijd te horen: “je moet een medische deskundige raadplegen.” Is een gesprek aan de andere kant van het bureau en een nieuw farmaceutisch recept het beste wat we voor onze gezondheid kunnen doen?

Ik begon te denken dat dat niet zo was. Ik ben blij dat ik dat geleerd heb.

Nu ben ik een chiropractor en je hoeft niet doorverwezen te worden door een arts om mij te zien.

Hoewel elk jaar meer en meer artsen een deel van hun cliënten naar chiropractors sturen, en ik vermoed dat in de toekomst nog meer artsen dat zullen doen, en sommige van die artsen doen geweldig werk.

Een van mijn goede vrienden heeft bijvoorbeeld een tandheelkundige ingreep voor me gedaan.

Terwijl de meeste van hen zich richten op geneesmiddelen, recepten en procedures die onze symptomen minimaliseren, richten we ons bij TOPCHIRO en met chiropractische zorg meer op natuurlijke gezondheid en welzijn.

Wat wij willen, is het beste doen wat we kunnen om je te helpen recepten van medicijnen, hoge verzekeringspremies en deze regelmatige, aanhoudende pijn helemaal zelf te vermijden.

Dat is wat we willen doen bij TOPCHIRO. We willen u helpen uw gezondheid zo goed mogelijk te optimaliseren voordat u op zoek gaat naar iets anders.

Gerelateerde berichten