9 voordelen van Chiropractie

voordelen-chiropractie

Chiropractische zorg richt zich op de diagnose en behandeling van aandoeningen aan het bewegingsapparaat. Allerlei soorten aandoeningen kunnen worden veroorzaakt door een verkeerde stand van de wervelkolom. De chiropractor zorgt ervoor dat deze verkeerde stand van de wervelkolom gecorrigeerd wordt zodat de bijbehorende pijn kan worden verlicht.

Chiropractische zorg is een veilige, effectieve behandeling voor veel aandoeningen aan het bewegingsapparaat. Het kan ook helpen voorkomen dat aandoeningen zich ontwikkelen of verergeren. Bovendien kan chiropractische zorg je algehele gezondheid en welzijn verbeteren!

 

voordelen-chiropractie-chiropractor
voordelen-chiropractie-chiropractor

Onze clienten komen meestal naar ons toe wegens pijn aan de rug, de nek, het hoofd of bijvoorbeeld de schouder. Vaak zijn zij dan ook positief verrast wanneer niet alleen de pijn minder wordt, maar ook de volgende verbeteringen plaatsvinden: 

  • Verbeterde mobiliteit
  • Verbeterde slaap
  • Verminderde stress
  • Verbeterde spijsvertering
  • Verbeterd immuunsysteem
  • Betere houding
  • Verbeterde geestelijke gezondheid
  • Verbeterde algehele gezondheid en welzijn

Dit vind je wellicht ook interessant

chiropractor-oefeningen
Uitleg over wervel C1 tot C5

Onze bovenste nekwervel is de enige wervel in de wervelkolom zonder tussenwervelschijf. Dit omdat de wervel een grote draaiende beweging van het hoofd mogelijk moet maken. Omdat C1 geen tussenwervelschijf heeft, is de kans op verschuivingen ook groter.

chiropractie-artrose-chiropractor
Chiropractie bij artrose klachten

Jouw gewrichten zorgen ervoor dat twee botten in samenwerking met elkaar kunnen bewegen. Aan de uiteindes van deze botten zit een laagje kraakbeen. Dit is een stevig, maar zacht stukje bindweefsel, dat ervoor zorgt dat de botten vloeiend langs elkaar kunnen bewegen

Client reviews

Wat zeggen onze clienten?

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen?

Maak een vrijblijvende afspraak voor een telefonische intake.

This will close in 0 seconds