Rotterdam

TOPCHIRO The key to your best life

Home Vestigingen TOPCHIRO Rotterdam

Je lokale chiropractor in Rotterdam

Nieuwe cliënt?

Topchiro behandeling

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak nu gebruik van ons gratis telefonisch intakegesprek. Wij zullen u bellen binnen het door u gekozen tijdsbestek. 

BESTAANDE cliënt?

Bent u al cliënt bij ons en wilt u uw afspraak wijzigen of iets doorgeven, maak dan gebruik van het WhatsApp nummer dat hieronder vermeld staat.

Op zoek naar een chiropractor in Rotterdam?
Dan bent u aan het juiste adres!

Door de combinatie van eeuwenoude technieken en moderne wetenschap vinden wij altijd de beste aanpak om uw klachten én onderliggende oorzaken te verhelpen. Ons doel is altijd om uw lichaam weer optimaal te laten functioneren en uw pijn te verlichten.

Op basis van uw persoonlijke scan- en onderzoeksresultaten zullen wij een zorgplan voor u maken. Dit zorgplan bestaat uit verschillende fases; een intensieve fase, een stabilisatie fase & een onderhoudsfase.

Heeft u nog vragen of wilt u langskomen in onze praktijk in Rotterdam? Maak nu gebruik van ons gratis telefonisch gezondheidsgesprek. Tijdens dit gesprek maken we kort kennis met elkaar, bespreken we jouw klachten en bepalen we of chiropractie iets voor jou is. Klik op de knop hierboven om een datum en tijd te selecteren waarop je gebeld wilt worden. Het gesprek duurt maximaal 15 minuten.

Onze chiropractische kliniek in Rotterdam

Onze chiropractoren in Rotterdam bevinden zich in een gezellig en goed te bereiken pand aan ’s Lands Werf, Rotterdam – Kralingen. Er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving.

De praktijk is een van de beste praktijken in Nederland.

Veel families hebben de weg naar TOPCHIRO Rotterdam gevonden, want we zijn gespecialiseerd in het behandelen van jong ( zelfs pasgeborenen) tot oud.

Ook sporters zijn zeer tevreden over onze zorg, vooral om hun sportieve prestaties te bevorderen en blessures te voorkomen.

Ons team wordt regelmatig bijgeschoold zodat we u de hoogste kwaliteit van chiropractische zorg aan kunnen blijven bieden,  zodat we u meer kwaliteit van leven kunnen geven.

Ontmoet ons Chiropractisch team in Rotterdam :

Jolanda – Chiropractic Consultant

Jolanda – Chiropractic Consultant

Rotterdam

Als moeder van vier (!) heeft Jolanda nog steeds energie over om bij TOPCHIRO aan de slag te gaan als Chiropractisch Adviseur. Dit komt mede doordat zij als geen ander dagelijks de voordelen ervaart van regelmatige chiropractische behandelingen in haar gezin. Dat wenst ze anderen ook toe.

Dr. Blanca Brugarolas Martinez – Chiropractor

Dr. Blanca Brugarolas Martinez – Chiropractor

Rotterdam

Blanca is chiropractor bij TOPCHIRO in Rotterdam. Blanca is geboren en getogen in Barcelona, waar zij ook haar chiropractische opleiding heeft gedaan. Om een persoonlijke en professionele uitdaging aan te gaan koos ze ervoor om naar Nederland te verhuizen. Blanca werkt graag met families en haar doel is om mensen van jong tot oud op weg te helpen naar een betere gezondheid.

Yvonne – Chiropractisch Adviseur

Yvonne – Chiropractisch Adviseur

Rotterdam

Spontaan en behulpzaam is onze Yvonne, de Chiropractisch Adviseur in Rotterdam. Maar ook hardwerkend en een doorzetter: naast haar werk op onze locatie is ze druk bezig met haar studie Chinese Geneeskunde waar ze steeds meer overlap ziet met chiropractie: op een natuurlijke manier, zonder toevoeging van medicatie, je lichaam naar een betere gezondheid brengen. En is dat niet wat we allemaal willen?

Sayeh

Sayeh

Rotterdam

Geboren in Teheran, Iran, en verhuisde op 15 jarige leeftijd naar Johannesburg, Zuid Afrika. Na de middelbare school eerst een opleiding Business Management gevolgd maar miste daar iets. Omdat haar familie positieve ervaringen had met chiropractie is ze de opleiding tot Chiropractor gaan volgen en vond daarin wat ze zocht. Ze heeft drie jaar lang een eigen praktijk gehad in Zuid Afrika. Toen ze klaar was voor een nieuwe uitdaging is ze bij TOPCHIRO begonnen. Verder is ze graag bij haar familie, luistert graag naar muziek en leest graag een goed boek – doet aan pilates en buikdansen

Openingstijden

Maandag 08:30-12:30 16:00-19:00

Dinsdag 08:30-12:30 16:00-19:00

Woensdag 08:30-12:30 16:00-19:00

Donderdag 08:30-12:30 16:00-19:00

Vrijdag 08:30-12:30 16:00-19:00

Zaterdag 09:00-12:30

* Voorwaarden abonnement:

  • U gaat akkoord met betaling via maandelijks automatisch incasso
  • U heeft minstens één keer een oriëntatie avond bijgewoond
  • U heeft de eerste en tweede fase van zorg volledig doorlopen
  • Uw chiropractor gaat akkoord met de zorg frequentie