Den Bosch

TOPCHIRO The key to your best life

Home Vestigingen TOPCHIRO Den Bosch

TOPCHIRO Den Bosch

Nieuwe cliënt?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak nu gebruik van ons gratis telefonisch intakegesprek. Wij zullen u bellen binnen het door u gekozen tijdsbestek.

Terugkerende cliënt?

Bent u al cliënt bij ons en wilt u uw afspraak wijzigen of iets doorgeven, maak dan gebruik van het WhatsApp nummer dat hieronder vermeld staat.

 

Onze chiropractiepraktijk in Den Bosch bevindt zich op de hoek van de Citadellaan en de Zuid-Willemsvaart. Dit is op korte loopafstand van de markt, het station en het oude Jeroen Bosch Ziekenhuis. Er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving.

 

Onze praktijk biedt verschillende oplossingen voor uw bewegingsapparaat. Wij focussen ons op lange termijn resultaten en bieden een zeer breed pakket aan alternatieve pijnbestrijding en langdurige aandoeningen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het behandelingen van baby’s, kinderen en atleten.

Nieuwe cliënt telefonisch intakegesprek

Ontmoet ons team

Anne – Chiropractisch Adviseur

Anne – Chiropractisch Adviseur

Den Bosch

Al jaren woonachtig in ‘s-Hertogenbosch, opgegroeid in Berlicum. Tijdens haar studie Food Innovation begonnen als cliënt bij TOPCHIRO en vanuit daar doorgestroomd naar chiropractisch adviseur. Iemand die van een praatje houdt, de voorkeur geeft aan een persoonlijke benadering en graag advies geeft over een gezonde leefstijl. Is het luisterend oor van de praktijk.

Dr. Didrik Winsnes – Chiropractor

Dr. Didrik Winsnes – Chiropractor

Den Bosch

Didrik is mede-eigenaar en een van de chiropractoren nij TOPCHIRO Den Bosch. Hij is geboren en getogen in Noorwegen, en heeft zijn chiropractie opleiding in Wales afgerond. Na zijn studie ging hij de uitdaging bij ons aan en verhuisde naar Nederland. Didrik werkt graag met families en zijn doel is om mensen van jong tot oud op weg te helpen naar een betere gezondheid.

Dr. Amy Bishop – Chiropractor

Dr. Amy Bishop – Chiropractor

Den Bosch

Amy is mede-eigenaar en een van de chiropractoren van TOPCHIRO Den Bosch. Ze is geboren en getogen in Engeland en volgde haar chiropractie opleiding in Wales. Amy helpt mensen van alle leeftijden bij het bereiken van een betere gezondheid. Ze heeft veel ervaringen in het behandelen van vrouwen tijdens en na hun zwangerschap.

Dylan – Chiropractisch Adviseur

Dylan – Chiropractisch Adviseur

Den Bosch

Afgestuurd filosoof met een passie voor het helpen van mensen in hun zoektocht naar gezondheid, authenticiteit en zingeving. Dit doet hij, naast zijn werk in onze praktijk als chiropractisch adviseur, door middel van coaching en schrijven. Zijn inzichten deelthij op zijn blog: www.withinwisdom.com.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over gezondheid en welzijn met onze gratis nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over gezondheid en welzijn met onze gratis nieuwsbrief

Openingstijden

Maandag 08:30-12:30 16:00-19:00

Dinsdag 08:30-12:30 16:00-19:00

Woensdag 08:30-12:30 16:00-19:00

Donderdag 08:30-12:30 16:00-19:00

Vrijdag 08:30-12:30 16:00-19:00

Zaterdag 08:30-12:00

* Voorwaarden abonnement:

  • U gaat akkoord met betaling via maandelijks automatisch incasso
  • U heeft minstens één keer een oriëntatie avond bijgewoond
  • U heeft de eerste en twee fase van zorg volledig doorlopen
  • Uw chiropractor gaat akkoord met de zorg frequentie