Schouderklachten

schouderklachten
schouderklachten

Cliënten met schouderpijn voelen dikwijls de effecten van irritatie van het zachte weefsel rond het gewricht dat verband houdt met spieren, pezen, gewrichtskapsels en slijmbeurzen.

Veel voorkomende oorzaken van pijn in de schouder zijn:

  • een verkeerde houding
  • veel spanning of stress
  • artrose of slijtage
  • een verkeerde of plotselinge beweging


Heeft u last van schouderklachten? Een regelmatig bezoek aan de chiropractor kan dit verminderen en voorkomen dat u last krijgt van deze klachten.
Maak nu gebruik van ons gratis gezondheidsgesprek door een afspraak te maken.

Waarom kiezen voor TOPCHIRO

TOPCHIRO heeft enkel zeer ervaren chiropractoren in dienst. Door onze combinatie van traditionele en wetenschappelijke technieken weten wij uw lichaam weer optimaal te laten functioneren. U komt bij ons niet om alleen van u klachten af te komen, wij verhelpen met name de oorzaak van de klachten. Hierdoor verdwijnen uw klachten.

Kinderen

Kinderen zijn geen kleine volwassen mensen. Ze vallen, rennen en staan weer op. Bij vroeg starten met chiropractische zorg, is er later minder kans op gezondheidsklachten.

 
 

(Top)sporters

Veel sporters hebben pijntjes, blessures en soms zelfs langdurige klachten. Deze zijn vaak te verhelpen wanneer de juiste behandeling wordt gestart. Ook voor preventieve zorg en betere sportprestaties ben je bij ons aan het goede adres.

 

 

Baby’s

Het lichaam van baby’s is nog volop in ontwikkeling, en heeft daarnaast vaak een klap gehad van de bevalling. Chiropractische zorg kan baby’s voordelen voor het hele leven geven.