Nekklachten

nekklachten
nekpijn

Een pijnlijke nek kan u sterk beperken bij uw werk of bij ontspanning. De nekpijn is vaak een gevolg van problemen in de nek of centrale zenuwkanaal.

De meest voorkomende oorzaken van nekpijn zijn:

  •  een verkeerde houding
  •  langdurig in dezelfde houding werken
  •  in een ongemakkelijke positie werken
  •  airco
  •  slijtage van de nek
  •  een whiplash na een ongeluk

Er kan pijn ontstaan doordat gewrichten niet goed meer bewegen en spieren verkrampen. Een regelmatig bezoek aan de chiropractor kan nekklachten voorkomen en de pijn verminderen. Maak een afspraak voor een gratis gezondheidsgesprek, dan kunnen we kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Waarom kiezen voor TOPCHIRO

TOPCHIRO heeft enkel zeer ervaren chiropractoren in dienst. Door onze combinatie van traditionele en wetenschappelijke technieken weten wij uw lichaam weer optimaal te laten functioneren. U komt bij ons niet om alleen van u klachten af te komen, wij verhelpen met name de oorzaak van de klachten. Hierdoor verdwijnen uw klachten.

Chiropractie bij nekklachten

Kinderen

Kinderen zijn geen kleine volwassen mensen. Ze vallen, rennen en staan weer op. Bij vroeg starten met chiropractische zorg, is er later minder kans op gezondheidsklachten.

 

 

(Top)sporters

Veel sporters hebben pijntjes, blessures en soms zelfs langdurige klachten. Deze zijn vaak te verhelpen wanneer de juiste behandeling wordt gestart. Ook voor preventieve zorg en betere sportprestaties ben je bij ons aan het goede adres.

 

 

Baby’s

Het lichaam van baby’s is nog volop in ontwikkeling, en heeft daarnaast vaak een klap gehad van de bevalling. Chiropractische zorg kan baby’s voordelen voor het hele leven geven.