Vacature Chiropractie Assistent Amsterdam

Vacature Chiropractie Assistent met veelbelovende toekomst!
AMSTERDAM

Weet jij al wat je wilt worden later? Ooit aan chiropractor gedacht? Veel chiropractie assistenten die bij ons komen werken willen uiteindelijk zelf dolgraag met de opleiding starten, dit juichen wij toe! 

Wij worden daar heel blij van; want met ruim 17 miljoen inwoners in Nederland zijn we niet met genoeg chiropractoren. Op dit moment zijn er maar 500 werkzaam in heel Nederland! En wij geloven dat iedereen baat heeft bij een regelmatige check-up bij de chiropractor. Wij zijn hard op weg om de bekendheid te generen die chiropractie verdiend. Doe je met ons mee? 

 

De baan
Jij wordt een van de gezichten van onze praktijk in Amsterdam en werkt samen met de chiropractor.

Tot jouw taken behoren
– Het assisteren van de chiropractor;
– Het vriendelijk welkom heten van onze cliënten;
– Het beheren van de agenda en het aannemen van de betalingen;
– Daarnaast leiden we je op tot adviseur in de praktijk. Je voert intakegesprekken uit en stelt gezondheidsdoelen op met de cliënt.;
– Je voert verschillende testen uit, evalueert vooruitgang met de cliënten en begeleid hen op hun weg naar een betere gezondheid;
– Behulpzaamheid met Social Media Posts voor de praktijk is een pré.

De dagen die je zult werken zijn bespreekbaar, het gaat om 20 tot 32 uur per week. De openingstijden van de praktijk zijn van 08:30 tot 12:00 u. en van 16:00 u tot 19:00 u. Je bent beschikbaar vanaf een half uur voor de start van de shift tot een half uur nadat de shift eindigt. 

Twee keer per jaar hebben we teammeetings met het gehele team in het weekend, waarbij we verwachten dat je aanwezig bent. De datum hiervan wordt ruim van tevoren doorgegeven.

chiropractor-lisa-tacke-weert
chiropractor almere

Jij
Bent gepassioneerd over gezondheid, servicegericht (snapt dat kleine details een groot verschil kunnen maken) leergierig en je wilt graag de beste versie van jezelf zijn. Ook ben je een multitasker, communicatief vaardig, vriendelijk en stelt mensen op hun gemak. Bij voorkeur heb je algemene werkervaring, en een referentie die wij kunnen bellen. Ervaring in een service gerichte baan is een pré.

Wij
Wij bieden jou een uitdagende functie binnen een sterk groeiend bedrijf met een leuk en gemotiveerd team. Wij helpen zoveel mogelijk mensen om optimaal gezond te zijn. We hebben momenteel 7 praktijken in Nederland en zullen meer praktijken openen in de komende jaren.

Salaris
Het standaard Bruto uurloon is tussen €12,00 en €14,00, afhankelijk van leeftijd en ervaring. Vakantiegeld wordt per maand uitbetaald. Je komt voor een reiskosten vergoeding in aanmerking als de woon-werkafstand groter is dan 10 km.
Er is géén CAO van toepassing.

Contact
Stuur ons je sollicitatie, voorzien van CV, vóór 1 april (geen grap) naar naomi@topchiro.nl.
Voor vragen kun je contact opnemen met Bo Bosman op 06-30051156. Mocht er niet worden opgenomen, bellen we je zo snel mogelijk terug.