Uw Chiropractor kan U Helpen bij Schouderklachten

Schouderklachten

Patiƫnten met schouderpijn voelen dikwijls de effecten van irritatie van het zachte weefsel rond het gewricht dat verband houdt met spieren, pezen, gewrichtskapsels en slijmbeurzen.

Veel voorkomende oorzaken:

– Verkeerde houding
– Spanning/stress
– Artrose of slijtage
– Verkeerde (plotselinge) beweging

Een regelmatig bezoek aan de chiropractor kan voorkomen dat u last krijgt van schouderklachten.
Heeft u toch last van schouder klachten? Maak dan nu een afspraak en maak gebruik van ons gezondheidsgesprek. Wij helpen u om uw schouderklachten te laten verdwijnen.

Waarom kiezen voor TopChiro

TopChiro heeft enkel zeer ervaren chiropractoren in dienst. Door onze combinatie van traditionele en wetenschappelijke technieken weten wij uw lichaam weer optimaal te laten functioneren. U komt bij ons niet om alleen van u klachten af te komen, wij verhelpen met name de oorzaak van de klachten. Hierdoor verdwijnen uw klachten.

Uitmunted opgeleid

Onze chiropractoren zijn geschoold en getraind aan de beste instituten en universiteiten in zowel binnenland als buitenland

Optimale Gezondheid

Wij geloven niet in het verhelpen van symptomen. Topchiro pakt de onderliggende oorzaak aan voor een optimale gezondheid

Best Beoordeeld

Onze cliƫnten rapporteren sterke verbeteringen na een of meerdere sessies. Niet voor niets worden wij beoordeeld met 4.9 / 5 !

Hoe TopChiro John geholpen heeft

Maak nu een eerste afspraak

Uw pijnklachten effectief verholpen.