Klachten bij kinderen

Chiropractie voor kinderen
klachten bij kinderen

Chiropractie is niet alleen voor volwassenen. Ook kinderen/baby’s kunnen veel baat hebben bij chiropractie want helaas kunnen ook zij klachten hebben.

De meest voorkomende oorzaken van klachten bij kinderen zijn:

  • roekeloosheid: kinderen rennen, vallen en staan weer op.
  • het dragen van zware schooltassen en een slechte houding in de klas.
  • een aangeboren stand-afwijking van de voet, het bekken of de wervelkolom.
  • een heftige bevalling waardoor er vanaf baby af aan al klachten zijn, zoals slecht slapen.

Klachten ten gevolge van één van de bovengenoemde oorzaken hoeven niet alleen gevolgen te hebben voor de onderrug, maar kunnen ook gevolgen hebben voor de enkel, knie, heup, bovenrrug en nek. Als deze klachten langere tijd aanhouden, gaan wervels en andere gewrichten compenseren. Deze compensaties kunnen weer aanleiding geven tot nog meer (pijn)klachten.

Bent u benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw kind? Laten we het bespreken in een gratis telefonisch gezondheidsgesprek.

Waarom kiezen voor TOPCHIRO

TOPCHIRO heeft enkel zeer ervaren chiropractoren in dienst. Door onze combinatie van traditionele en wetenschappelijke technieken weten wij uw lichaam weer optimaal te laten functioneren. U komt bij ons niet om alleen van u klachten af te komen, wij verhelpen met name de oorzaak van de klachten. Hierdoor verdwijnen uw klachten.

Chiropractie voor kinderen

Gevolgen van

Klachten ten gevolge van één van bovengenoemde oorzaken hoeven niet alleen gevolgen te hebben voor de onderrug, maar kunnen ook gevolgen hebben voor de enkel, knie, heup, bovenrug en nek. Als deze klachten langere tijd aanhouden, gaan wervels en andere gewrichten compenseren. Deze compensaties kunnen weer aanleiding geven tot andere/verdere (pijn)klachten. Regelmatig komen mensen met hun kinderen bij een chiropractor met onderstaande klachten: · rug- en nekklachten · hoofdpijn · schouderklachten · klachten geassocieerd met een scoliose

Kinderen

Kinderen zijn geen kleine volwassen mensen. Ze vallen, rennen en staan weer op. Bij vroeg starten met chiropractische zorg, is er later minder kans op gezondheidsklachten.

 

(Top)sporters

Veel sporters hebben pijntjes, blessures en soms zelfs langdurige klachten. Deze zijn vaak te verhelpen wanneer de juiste behandeling wordt gestart. Ook voor preventieve zorg en betere sportprestaties ben je bij ons aan het goede adres.

 

 

Baby’s

Het lichaam van baby’s is nog volop in ontwikkeling, en heeft daarnaast vaak een klap gehad van de bevalling. Chiropractische zorg kan baby’s voordelen voor het hele leven geven.