chiropractor Bilthoven

Onze praktijk is gevestigd aan de Putterlaan 161 in Bilthoven, hier is meer dan voldoende gratis parkeerruimte.

chiropractor-bilthoven
chiropractor-bilthoven
chiropractor-bilthoven

Nieuwe cliënt

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen in Bilthoven? Maak nu gebruik van een gratis telefonisch intakegesprek.

Cliënt

Ben je al cliënt bij ons en wilt je je afspraak wijzigen of iets doorgeven, bel ons via (030)2252200 of mail naar bilthoven@topchiro.nl

Openingstijden

Maandag 09:00-13:00
Woensdag 12:00-19:00
Vrijdag 09:00-13:00

Adres en contact

Telefoonnr: (030)2252200
E-mail: bilthoven@topchiro.nl
Adres: Putterlaan 161, 3722 WS Bilthoven

Met liefde werken wij voor TOPCHIRO Bilthoven

Het Team

Dr. Sophie Fringant

Chiropractor Bilthoven
Lees meer

Astrid

Chiropractisch Assistent

Antwoord op je vragen

Vind hier antwoord op de meest gestelde vragen. 

?

Chiropractische zorg wordt meestal vergoed vanuit een aanvullende verzekering. Neem contact op met jouw zorgverzekeraar om er zeker van te zijn dat behandelingen vergoed worden. Ook op deze website kun je hier meer informatie over vinden: https://www.chiropractievergoeding.nl/

De chiropractor staat mensen bij met allerlei verschillende gezondheidsklachten. Chiropractie is echter niet alleen gericht op het verhelpen van pijn, blessures, klachten en problemen. Chiropractie heeft ook als doel een optimale gezondheid na te streven. Dat betekent dat een chiropractor niet alleen betrokken is bij gezondheidsproblematiek maar zeker ook bij gezonde individuen.

Dat varieert per persoon. Als je veel klachten hebt raden we je vaak aan om eerst een intensief traject te starten waarbij je begint met 3 keer per week. Dit klinkt als veel, maar op die manier doen we er alles aan om een nieuwe gezonde basis te creëren en eventuele klachten op te lossen. De intensieve periode is meestal kort van duur en daarna kunnen we de frequentie omlaag brengen om je in goede gezondheid te houden.

Chiropractie is meer dan het behandelen van klachten. Chiropractie is het bevorderen van de natuurlijke kracht van het lichaam door blokkades te verhelpen en het lichaam op de juiste wijze te stimuleren. Juist bij kinderen is chiropractie daarom enorm belangrijk. Kinderen zijn in de groei en zijn daarom bezig de basis te leggen voor hun toekomst. Blokkades zoals subluxaties of scheefstanden kunnen nog jaren later een negatieve invloed hebben.

Praatje maken?

Laat je contactgegevens achter en Chiropractisch adviseur Astrid neemt z.s.m. contact met je op.

    Waar kunnen we je mee helpen?