Monday - Friday 08:00 - 20:00

+888-123-4587

121 King St, Melbourne VIC 3000, Australia


Chiropractie voor dieren is hetzelfde als voor mensen. Het concentreert zich op het vasthouden van de integriteit van het zenuwstelsel door te kijken naar de wervelkolom zowel als naar de extremiteiten. Wanneer een gewricht niet beweegt zoals het zou moeten noemen we het een subluxatie. Subluxaties blokkeren boodschappen van de zenuwen naar de rest van het lichaam en limiteren niet alleen de capaciteit van het lichaam om zichzelf te genezen maar ook de optimale functie.

Indicatie voor een chiropractische check up bevatten:

-Verandering in gedrag
-Verminderde activiteit
-Pijn signalen
-Mankheid /verlamming
-Abnormale pas
-Korte of oneven stappen
-Onbalans in de spieren
-Het houden van de staart naar 1 kant
-Gediagnosticeerde condities, zoals artritis
-Problemen / moeilijkheden met het uitvoeren van gewenste bewegingen
-Beroertes
-Spierspasmes

Chiropractische zorg helpt om de oorzaak van het probleem weg te nemen en niet alleen de symptomen te behandelen.

Zoals met de mens werkt voorkomen beter dan genezen. Gezonde huisdieren onder chiropractische zorg ervaren meer energie, functioneren beter en hebben een beter imuunsysteem. Gelukkig zitten de meeste honden/ paarden niet aan een bureau voor 8 uur per dag of eten geen donuts voor het ontbijt dus hun lichamen reageren veel sneller dan mensen.
Enorme verbetering wordt vaak gezien tussen 2-3 behandelingen.

Chiropractische zorg is niet bedoeld als vervanging voor de zorg van de dierenarts maar werkt als steun en staat het lichaam toe zich te helen en nog belangrijker, op zijn best te functioneren.

Cherie, onze vaste chiropractor in Den Bosch, heeft sinds haar jeugd voor dieren gezorgd en heeft haar studies in dieren chiropractie 2 jaar geleden afgerond. Zij herstelt nu met veel plezier de gezondheid van haar 4 potige patienten zowel als hun eigenaars.

Voor meer informatie kunt u haar website bezoeken: Wright Animial Chiropractic