Over 
TopChiro

Wat Maakt TopChiro Uniek

Topchiro combineert eeuwenoude traditionele technieken met moderne wetenschap.

Hierdoor bent u verzekerd van de beste zorg, altijd.

Wat vinden Cliënten van TopChiro

 Nek Klachten 

 Claudia 

quote-left

Ik ben kapster en leef al 20 jaar met nek klachten. Bij mijn eerste bezoek aan hun werd ik uitvoerig onderzocht en werd er ook gekeken naar mijn levens style en de verwachting die ik over de behandeling heb.

 Migraine 

 Kirsten 

quote-left

Al heel mijn leven last van migraine, sinds ik zo nu en dan gecheckt word heb ik vrijwel geen hoofdpijn meer. Ik voel precies wanneer ik weer moet, kom ik met hoofdpijn binnen en ga zonder weer naar buiten! Top Topchiro!

 RSI Klachten 

 Edith 

quote-left

Supersoepel na elk bezoek! Chronische RSI is hélemaal verdwenen! Iedere 9 weken even langsgaan houdt je jong en verbetert je gezondheid! Ik ben érg tevreden!


Sinds We Zijn Begonnen

7

Geweldige Chiropractoren

44

Landen Bezocht om Betere Zorg te Kunnen Leveren

5017

Geholpen Cliënten

3819

Verrichtte Rug Scans

68

 Jaren Ervaring

Het TopChiro Team

Travis Corcoran 

Chiropractor Travis Corcoran is afgestudeerd aan het Palmer College of Chiropractic in Davenport, Iowa (Verenigde Staten). Deze universiteit is het oudste, meest vooraanstaande chiropractie-instituut ter wereld en heeft een traditionele, filosofische grondslag waarbij het belang van de patiënt voorop staat.

Travis vertegenwoordigt deze visie met trots. Direct nadat hij zijn diploma had behaald, heeft hij zijn kennis en kunde uitgebreid door samen te werken met helende meesters in Japan, om daarna voor zichzelf te beginnen in Maleisië. Sinds mei 2009 gebruikt Travis al zijn kennis en ervaring voor het helpen van vele patiënten hier in Nederland. Zijn Nederlands is nog niet perfect, maar hij doet zijn uiterste best om zich goed verstaanbaar te maken..

Cherie Dryden-Schofield

Cherie Dryden-Schofield is de chiropractor voor locatie Den Bosch en omstreken. Cherie is een in Zuid-Afrika afgestudeerde chiropractor. Haar liefde voor chiropractie is ontstaan toen haar moeder een ernstig ongeluk had en er verteld werd dat een operatie de enige weg naar herstel was. Na een chiropractisch behandelingstraject bleek echter 80% van de klachten weg te zijn door de helende kracht van het lichaam.

Nu is Cherie dagelijks bezig om de kracht van chiropractie toe te passen en uit te leggen aan de patiënten in en rondom Den Bosch. In haar vrije tijd volgt Cherie meerdere opleidingen om haar chiropractische kennis nog completer te maken. Zo heeft zij inmiddels haar opleiding voor chiropractie voor paarden en honden afgerond.

Justin Wright

Justin leerde voor het eerst over chiropractie toen hij 14 was en zijn roeicoach hem had aangeraden om naar de chiropractor te gaan. Zoals verwacht werkten de chiropractische correcties heel goed voor zijn onderrug. Wat hij niet had verwacht was dat zijn prestaties bij het roeien er ook steeds op vooruit gingen. Zijn roeiprestaties gingen er zo op vooruit dat hij werd uitgenodigd om mee te trainen met het nationale jeugdteam van Zuid-Afrika.

Justins passie is op het moment crossfit. Hij traint 12 uur per week en geeft zelf ook trainingen. Justin weet dat hij zijn maximale atletische potentie kan behalen door gezond te eten, goed te bewegen en door een optimale zenuwactiviteit te behouden. Als chiropractor houdt Justin ervan om mensen meer informatie te geven over de gezondheid zodat op die manier meer mensen hun doelen kunnen behalen.

Emm​ie van Niekerk

Emmie van Niekerk komt uit een familie van ingenieurs in Zuid-Afrika. Ze groeide op met een diepe interesse in de relatie tussen structuur en functie. Ze dacht: wat kan hier nou een beter of mooier voorbeeld van zijn dan het menselijke lichaam? Emmie constateerde dat chiropractie het enige beroep is dat werkt met en respect heeft voor de natuurlijke relatie tussen structuur en functie. Dit leidde tot het voltooien van haar studie in chiropractie aan de Universiteit van Johannesburg. Emmie sloot zich aan bij TOP Chiropractie nadat zij veel goede verhalen had gehoord van haar Zuid-Afrikaanse collega's.

Emmie heeft diverse interesses, waaronder boulderen, wandelen, reizen en koken. Ze koos ervoor om naar Nederland te komen omdat ze meer wilde weten over het Nederlandse erfgoed, de geschiedenis en over de taal. Verder houdt ze veel van experimenteren in de keuken. Ze probeert vooral veel gezondere manieren te bedenken om traditioneel eten te bereiden.

Kelly Glanz

Kelly heeft tijdens haar bezoek aan een pediatrisch seminar in Amsterdam voor het eerst over TOP Chiropractie gehoord. Zij was zo geïnspireerd door de passie voor chiropractie van Travis Corcoran, de directeur van TOP Chiropractie, dat ze besloten heeft om haar eigen drukke praktijk in Johannesburg, Zuid-Afrika te verlaten en het team van TOP Chiropractie te komen versterken.

Kelly gelooft dat zij niet voor chiropractie gekozen heeft, maar dat chiropractie voor haar heeft gekozen, nadat ze op 5-jarige leeftijd de vele voordelen van chiropractie bij haar familieleden zag. Door haar nieuwsgierigheid en kennis had zij altijd veel vragen over de kunst, filosofie en wetenschap achter chiropractie voor iedere chiropractor die zij tegenkwam. Tijdens haar studie aan de universiteit in Johannesburg heeft zij een thesis gemaakt over de wetenschap van chiropractie.

Verder heeft Kelly een grote liefde en passie voor pediatrische chiropractie, wat haar in eerste instantie naar Nederland bracht. Zij wil ervoor zorgen dat alle kinderen chiropractische correcties kunnen krijgen en besteedt veel tijd aan het bezoeken van seminars hierover. Kelly heeft zes neefjes en nichtjes,U kunt zich wellicht voorstellen waar haar liefde voor kinderen vandaan komt.

Nick Bünger

Nick koos voor het chiropractische leven nadat hij zag hoeveel baat zijn broertje had met de chiropractische zorg voor zijn migraines. Het was erg moeilijk voor Nick om zijn kleine broertje te zien lijden aan migraine, vooral nadat vele andere behandel methodes niets opleverde. Slechts door middel van de chiropractische correcties zag nick zijn broertje opknappen, niet alleen de migraines gingen weg maar ook zagen ze vooruitgang in de algemene gezondheid van zijn broertje.

Nick hielp op vroegere leeftijd al graag mensen. Zo was hij vaak vrijwilliger bij sportevenementen en bij goede doelen voor verstandelijk gehandicapten. Na het zien wat chiropractie voor zijn broertje betekende wist Nick dat hij zijn passie gevonden had in mensen te helpen door middel van chiropractie.

Nederland kwam als een geweldige kans om zijn passie voor chiropractie voort te zetten en om het team van Top Chiro te versterken. Natuurlijk is hij ook geïnteresseerd om meer van de wereld te zien en ziet hij Nederland als een mooie thuishaven. Sinds dat hij in Nederland is geniet hij enorm van de cultuur en verkent hij de prachtige landschappen. Hij is een grote liefhebber van het buitenleven en kiest ervoor om in zijn vrije tijd te mountainbiken, te wandelen en door de bossen te lopen.

Alessandro Conte

Alessandro was in zijn thuisland Italië bezig met zijn studie Farmacie toen hij begon na te denken en te zoeken naar meer natuurlijke en holistische benaderingen van gezondheid, met name gericht op preventie en verbetering van de prestaties van het lichaam. Hierdoor kwam hij in contact met Chiropractie, dankzij zijn chiropractor die de manier waarop hij naar gezondheid keek (en daarbij ook zijn hele leven) volledig veranderde.

Geïnspireerd door de filosofie en wetenschap van Chiropractie, besloot hij zijn loopbaan als farmaceutisch verkoper te beëindigen en verhuisde hij naar Spanje om te gaan studeren aan het “Barcelona College van Chiropractic”.

In het laatste jaar aan de universiteit ontmoette hij tijdens een conferentie Travis, directeur van Top Chiro. Geïnspireerd door diens visie voor een wereld waarin iedereen toegang heeft tot Chiropractische Zorg, besloot hij de uitdaging aan te gaan en zich aan te sluiten bij het Top Chiro team. Hij verhuisde naar Nederland, een land dat hem sinds zijn eerste bezoeken altijd fascineerde en waar gezondheid door mensen zeer gewaardeerd wordt.

Allesandro chiropractor

Heeft U Vragen ?

We helpen U graag bij al uw vragen over de gezondheid van u en uw dierbaren

Enter your text here...